torstai 1. syyskuuta 2011

vimppa kerta muumikurssilla

Tänään oli Lentsun tokokurssin viimeinen kerta. Niin surullista, niin surullista. Mä en tuu enää ikinä kurssille kun se loppuu sitten.

Tänään hyppynoutoa puukapulalla, joka ihan hyvä. Metallinoutoa, jossa pelleili taas, alkoi toimia kun Lentsu kävi ottamassa kapulan pois kun leikki ja otettiin uusiksi jolloin onnistui. Tehtävä nurmikolla ja hyppynoutona. Agitokokisat, joissa yksi este ja munattiin sekin :) Paikallamakuu....no joo. Treeniä ja nälkäinen koira, siinä ratkaisu.

Novan viikon haaste ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan. Ruoasta tarjoan vain sen puolet normaalista ja tästä puolesta syö jotain puolet. Lelu/namipalkattomia treenejä ollaan tehty monta koska ne ovat tulleet "vahingossa" ja onnistuneet paremmin mitä ikinä voisi uskoa. Nova on ollut aivan hullu ja sitä halusinkin. Palkattomia treenejä piti olla 1xviikossa ja muuten treenipalkkana lelu tai omasta ruokakiposta raksu. Omalla ruoalla ollaan tehty, mutta olen myös antanut muita nameja, mutta huomattavasti vähemmän mitä tavallisesti. Lelupalkalla ollaan tehty myös. Kaikki treenit sisällä kotona. Tosi vähän ollaan mitään tehty.

Jospa ensi viikko jaksettais paremmin ja täysin ilman nakkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti