tiistai 13. syyskuuta 2011

hyvin menee mutta menköön (palkanvaihdoksen vuoksi.....apua)

Tänään päivällä Nova teki taas nurmella pikkutreenit. Ensin nouto normikapulalla vauhtinoutona, ei ole ikinä pureutunut niin raivolla palkkaleluun kiinni mitä tänään, mä ihan yllätyin ku toiselle kelpas lelu palkaksi noin hyvin! Muutama näitä eri variaatioin ja aina hyvin ja joka kerta ottaa kapulan takakautta! Sitten metallinoutoa hetsaamalla sitäkin, sekunniksi jää aina miettimään että leikkisikö vai ei, mutta kun lähden pois niin alkaa heti tuoda sitä mulle. Metallia ei ota vielä aina takakautta ja yritin auttaa sitä mahdollisimman paljon että saatiin lähes jokainen onnistumaan.

Merkkiä, se oli hyvä. Nykyään se tekee sitten sitä että ensin se menee täysillä merkin ohi oikealle ja sitten korjaa ihan itse oikeaan kohtaan :) Kaukoja, I-S oli mennyt unholaan mutta palautui nopeasti. Ja nyt sitten loppui tuo ruokakuuri, sille ei ruokanappulat palkaksi kelvanneet vaikka kuinka vähensin ruokaa. Kyllä se nappulan söi mutta aika väkisin. Nyt otin sitten herkut esiin ja kyllä se oli riemuissaan. En vaan tiedä, ehkä tein nyt emämunauksen ja mun olisi pitänyt jatkaa tuota ruokalinjaa vaan edelleen.....mutta kun ei siitä tullut yhtään mitään.....

Illalla temppuja herkkujen kanssa ja teki tosi iloisesti. Jos teen palkatta, Nova alkaa hyppiä mun päälle, haukkuu ja puree :) Temppujen kautta olen huomannut tosi selvästi, että jos asia on Novalle yhtään epävarma tai sille ei ole pohjalla tosi tosi tosi paljon toistoja siitä, se tekee hitaasti ja haluttomasti. Kun se osaa asian erittäin hyvin ja on todella varma tietäen tekevänsä oikein, niin se tekee oikein nopeasti ja iloisesti. Nyt ollaankin vaan tehty ihan perus pyörimisiä ja hyörimisiä jotta niistä tulisi supervarmoja ja nova voisi tehdä ne mielellään. Ja nyt "ruokakuurin" aikana ei olla uusia juttuja opeteltukaan. Tänään alkoi ekaa kertaa päästä piruetista "jetti" jyvälle, se on hieno kun joskus oppii tekemään sen ilman mitään apuja yksin ja kaukoliikkeenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti