perjantai 16. syyskuuta 2011

Supertreenit

Tänään häiriötreeneissä tehtiin kyllä yhden Novan elämän parhaimmista treeneistä. Se oli innokas ja teki niin kivasti mun kanssa. Liikkeestä istumista ja seisomista, ihan kaho pallon perään :) Ruutua, oli nyt oikein vaikea, kun "vääriä" merkkejä hämäyksenä matkan varrella. Teki kuitenkin hienon merkin joka kerta ja siitä ruutuun alustalle. Ensin juoksee takareunan yli ja sitten korjaa keskelle. 

Kun puhutaan hyvistä treeneistä, ei kukaan voi uskoa että mä tehtiin myös seuraamista! Ja sekin onnistui! Sitten ohjettua palloille, merkin tekee kuuliaisesti jos pyydän ja hienon kaaren palloille jos laitan niitä suorasta linjasta taaksepäin vähän. Paikallamakuukin oli ihan ylläri, se laittoi heti pään maahan ja pitikin sitä edes jonkin aikaa paikallaolon aikana! OHO, ei tarvinnu väkisin vääntää. No sillä on nyt eri pääkäsky ku aiemmin, nyt se on lätty:) "Päästä" se ahdistuu kun ollaan jankattu se piloille. Mutta hei, miten se lätty nyt sopii jumppalauluun??? Pää olkapää lätty polvet lepo?

Ja vielä kaukot, ah niin ihanat kaukot, niiiiiin hyvin niiiiiin hyvin, nopeat ja tarkat vaihdot! Ja vielä hyvä ilma kaupan päälle, kuumuus kyllä vaikuttaa niin paljon tuohon Novaan, loppukesästäkin vaikka olisi jo vähän siedättynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti