perjantai 9. syyskuuta 2011

pudotus maanpinnalle

Joopa joo oli kyllä sellaset treenit tänään, että ois kannattanu jättää välistä. No mutta vielä eiliseen iltaan, mitään ei ollut saanut päivän aikana tehdä, ja oli intoa täynnä. Otin liotettuja ruokanappuloita, Nova melkeen yrjös kun meinasi että joutuu syömään noita muka palkaksi. Eikä tehnyt mitään.

Tämän illan treenejä odotin kovasti, ja Nova oli taas tylsistyttänyt itseään koko päivän. Ensin treenattiin yksinämme ruohikolla ja odotettiin muita sinne. Nova teki tosi hyvin ja hienoa seuraamista lelupalkalla monta hyvää pätkää. Lisäksi tehtiin ruutua, joka sekin hyvä. Nurmikolla oli kaikki erittäin hyvin kun ei ollut pahaa ruokaa esillä eikä häiriötä. Sitten kuulin haukkumista, ja se oli ToTo, ei siitä nyt voi erehtyä, ja siirryttiin toisten seuraan hiekkakentälle. 

No siellä kaivoin novan ruoan esille ja alettiin tekemään paikalamakuun päätä. Mä en jaksanut tehdä yhtään, ja Novakin oli ihan laiska. "Päästä" ei tullut yhtään mitään, mulla meni ihan hermot ja nova kuuli kunniansa (tosi fiksua, tiedän). Lentsu tuli taas pelastavaksi enkeliksi ja otti Novan ja pallon ja tekivät hienoja lyhyitä päänpitoja. Siitäkös minä innostuin että noinkin voi tehdä ja koitettiin, no... jaksaa se muutaman kerran pari sekuntia pitää sitä päätä mutta sitten meni taas pieleen. Kaikki ympärilläoleva kiinnosti ihan liikaa, kaikki mikä liikkui, kaikki mikä haisi, kaikki mikä piti jotain ääntä.....huoh.

No sitten ajattelin että tehdään jotain kivaa kuten kaukoja, mutta no ei, kun se ei syö niitä nappuloita. Niitä se siinä syljeskeli pisin hiekkaa. Vaihdettiin tehtävää varmasti hauskaan, tehtiin merkkiä ja ruutua. Siinä Nova puolitehoisena juoksi sinne tänne ei tehnyt mitään tarkasti eikä kunnon vireellä. Eikä asiaa suinkaan auttanut se, että annoin sille väärännimisiä käskyjä....Paikallamakuussa päästä oli turha edes haaveilla, se ei sitä pidä niin ei kertakaikkiaan pidä ja mä en sitä sille saa opetettua, en ikinä. Ainoa hyvä asia oli se, että Lyyli söi osan Novan ruoasta, joka oli paikallaolosta muka palkkana. Nova oli ikionnellinen kun ei ite tarvinnut syödä väkisin. Ja mua ketuttaa enemmän ku paljon kaikki ja mä en jaksa innostaa sitä niin paljon ku pitäis, koko ajan saisi seistä päällään että tuo edes leikkisi mun kanssa.
Ois nyt luullut että tuo tekee innoissaan, kun ei kahteen päivään ollut päässyt mihinkään, mutta eipä sitä kiinnostanut. Ja miten eilen juuri kehuin kuinka se on muuttunut......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti