sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Eilen treenattiin yhdessä koiratanssi-ihmisten kanssa hallissa, jota olisi ilmeisimmin tarkoitus jatkaa tulevana talvena. On niin outoa treenata temppuja yhdessä muiden kanssa, kun aina ollaan vaan treenattu tokoa:) Nova teki keskeneräisen ohjelman improvisoiden muutaman kerran läpi, ja saatiin hyviä kommentteja. Olin tehnyt siis tosi helpon ohjelman, ja siitäkin saatiin ehdotukseksi yksinkertaistaa kuvioita ja karsia vaikeimpia liikkeitä pois, esim käsilläseisomiset, sillä kontakti ja helpot temput riittäisivät tähän alokasluokkaan vallan mainiosti, ja ylempiin luokkiin kannattaisi jättää "panoksia". Olen nyt ihan kahden vaiheilla kun en millään malttaisi tehdä aloluokan tasoista ohjelmaa, vaan haluaisin tehdä siitä näyttävämmän, kun kerran osattaisiin. Toisaalta, ongelmana on aina ollut se, että ohjelmat ovat "temppu tempun perään" koko ajan eri temppuja mitä osataan. Ja sitä ei kuitenkaan tässä lajissa haeta. Mutta jos tehdään helppo ohjelma, niin eihän kukaan tiedä että me osattaisiin paljon muutakin....

Nova saa nyt namipalkaksi ainoastaan omaa ruokaansa. Kuitenkaan ei syö koko annosta aina, tänään jäi taas puolet syömättä. Palkaksi se kelpaa just ja just kädestä kun muuta ei saa. Paljon olen nyt palkkaillut lelulla. 

Mökillä eilen ja tänään: 
Seuraamista, hyvä. Tästä on tullut niin hauska liike kun nyt ollaan tajuttu liittää se "hui"-temppu tähän mukaan eli pyöriminen ja Nova tykkää siitä kauheesti niinku mäkin:)
Ruutua merkin kautta ja erikseen, hyvät, kovin menee ruutuun (pitkäksi menee taas ja sitten korjaa alustalle), merkille voisi mennä vielä lujempaa. Ei aikomustakaan varastaa suoraan ruutuun.
Tunnari: nostelee kapuloita, nyt sillekin tehtiin lauta
Luoksetuloa: maahanmeno ei ollut ihan super vaikka olen mörkönä ja autan vartaloavuin
Vauhtinoutoa metallilla, hyvä, tehtiin niin helppo

Ai niin sitä paikallamakuun päätä pitäis nyt tehotreenata, miksi se aina unohtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti