lauantai 17. syyskuuta 2011

Nova temppuili tänään aamulla yhteistreeneissä. Ei mitään erityistä innonpaloa kuten eilen illalla, mutta teki mitä pyysin. Nyt meillä on kaksi isoa ongelmaa. Uusimpana ongelmana liian tiivis ja ketterä takapään käyttö.....näinkin voi olla. Se kiertää mua takaperin ympäri lähestulkoon istuma-asennossa koko ajan ja siksi ehtii pujotella mun jalkojen välistä ja vaihtaa peruuttamisen suuntaa, se on niin vikkelä. Nämä tulleet myös siksi, kun se on opetellut esim. seuraamisen "hui" palkkausta ja tarjoaa sitäkin joka väliin. Haluisin sen kiertävän SEISAALTAAN mua ympäri ja yhteen suuntaan vain:) Mikään ei ole näin vaikeaa kun tämän opettaminen. Sitä jankattiin tässä kotonakin nyt miljoona kierrosta ja ei niin ei. 

Toisena ongelmana kaukanakiertäminen, jos kisoissa ei ole selvää kehän rajaa, se tasan lähtee kiertämään yli rajojen. Se irtoaa niin kauas ja bongaa kaiken mitä voisi kiertää, esim koristekukkapuskat maassa. Joten se liike on varmaan pakko jättää pois, kisoissa se on sillä selvä ja hylkäys jos yli menee. Ei viitsi riskeerata vaikka olisi ollut hieno ja osuva siihen kohtaan musiikkia. Itseasiassa onhan meillä kolmaskin ongelma, hypyt se tekee niin maataviiltävästi, ei siis hyppää lainkaan korkealle, että oikeesti alkaa olla jo vaarallista kun sen pitäis hypätä mun yli...se tulee päälle ja täysillä kovasta vauhdista.

Nelli...se ei tarjoa mitään ei mitään, koska sitä ei siihen ole opetettu...kaiken lisäksi se on niin kaavoihin kangistunut, ettei voi ei millään muuttaa jotain vanhaa toimintatapaa. Sitten vielä se ei tajua kerrasta, ei kahdesta, ei edes kymmenestä. Halusin että se kiertää mua ympäri, tuttu vanha juttu, mutta jos en kädellä näytä, niin se ei kierrä. Vaikka olisin auttanut 20 kertaa ensin kädellä ja aina palkka, niin 21. kerta kun annan vain suullisen käskyn niin ei mene ei vaan mene vaan saattaa pyöriä ympäri....huoh. Aiemmin se on ollut tosi nopeaoppinen, nyt se on näköjään dementoitunut vanhus jolle saa vääntää rautalangasta. No onneksi se jaksaa ihan hulluna niin kauan kuin ruokaa on tarjolla palkaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti