sunnuntai 11. syyskuuta 2011

ja illalla vielä aksaa

Lyhyet treenit hallilla. Nelli....no se haisteli maata ja meni hajujen perässä ja kun teki jotain niin teki ihan omin säännöin, mutta koska nellin säännöt sallii oikeastaan kaiken niin hyvin meni :)

Nova yritti lintsata keppien loppupuolta kun menin seuraavan esteen taakse odottamaan. Sille tuli kiire jo seuraavalle esteelle. Putki-A -erottelua....ensin arpoi sinne sun tänne, eikä kuunnellut, lopulta alkoi tajuta että ehkä kannattais kuunnella  mitä ohjaan. Ja nyt kyllä oikeesti ohjasin hyvin. Alussa tuli hyvin mun viereen istumaan lähdössä, muutaman kerran jälkeen kun se alkoi yhtään väsyä/suurin into lähti, se ei enää tullut kuin ihan väkisin. Eli sama ongelma mitä tokossa. Rataa se juoksee kyllä vaikka väsynyt olisikin.


Asiasta sadanteen :Novahan nukkuu siis mun peiton alla niin että mun molemmat  kädet on kietoutuneena sen ympärille, kun herään yöllä se nukkuu siinä edelleen, ja sillä on ihan kuuma mutta siinä se nukkuu ja tunkee vaan lähemmäs ja painaa päänsä ihan kiinni. Onko vähän outo? Enkä siis tosiaan pidä sitä siinä väkisin. Ja kun tulen kotiin, se ei tule mua vastaan vaan mököttää pöydän alla.. ja hetken päästä se meinaa syödä mut ku sillä on ollu niin ikävä :) Ei voi koira kyllä enempää osoittaa rakkauttaan mitä Nova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti