keskiviikko 31. elokuuta 2011

Noppis pääsi temppuilemaan sisällä, se on jo levännyt ihan tarpeeksi :) Niin hyvä, niin hyvä! Aamulla tein ilman koiraa jotain, Nova siihen tuli taas hulluna ja se puri mua, haukku, vinku, hyppi naamalle ja oli kaikin puolin aivan tohkeissaan. No siinä me sitten tehtiin hullutellen ja pelleillen muutamat temput tai siis vahvistettiin vanhoja osattuja ja kaikki ilman palkkaa :) Varmasti naapuritkin kuuli että nyt meillä taas treenataan :) Ei voisi koira hullumpi olla, se oli ihana :) Lopuksi sai leikkiä lelulla ja tehdä jotain se palkkana.

Illalla otin tarkoituksella Novan temppuilemaan olohuoneeseen, nyt oli namipalkka ja oli ihan super. Ai niin voi ei.......mä en saanut käyttää nameja kuin ruokaa vaan.....voi ei. Nyt vasta tajusin, no ei auta enää. Jokatapauksessa Nova on aivan tykki kun sen kanssa tehtäisiin näin vähän. Tanssiohjelmasta tulee hieno jos sama meno jatkuu! Ei siis mitään vaikeita liikkeitä, ne olen jättänyt pois koska niitä ei alossa vaadita (ja jos epäonnistuvat, ovat vaan haitaksi) eikä esitysaika riitä niiden suorittamiseen mutta muuten hieno, kun se on suunniteltu etukäteen :)

Tositöistä sen verran, että Nova osaa nyt siirtää mun kättä kuonolla ja vetää sukkia pois jalasta paremmin mitä aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti