perjantai 12. elokuuta 2011

Keskiviikkona Novalle tunnari, jossa se alkoi tuomaan ensimmäisen kapulan mikä eteen osui, kun sillä oli kova vauhti eikä malttanut/osannut haistella. Hyppynouto puukapulalla loistava. Kiitos Elina avusta!

Eilen tokokurssilla teemana tunnari. Koiralle puunkierronkautta kunnon vauhti ja korkea vire ja sitten oman etsintään kun väärät olivat laudassa kiinni ruohosilpun alle piilotettuna. Hyvin toi oman:) Sitten maailman kivointa, temppujen tekemistä kapula koiran suussa. Nova oli ensin ihan ihmeissään että temppujako täällä tehdäänkin, se oli ihana kun peruutti kapula suussa kauas ja sitten kieri sen kanssa:) Sitten kapulan kanssa perusasentoon tuloja, ihan vauvajuttuja tällaset. Tosin ensin Novan ote kapulasta oli surkea, mutta lopuksi saatiin kunnon pitoja. Lopuksi paikallamakuu, jossa nosteli päätään ja vaihtoi lonkalle, vaikka edessä oli namikippo.

Tänään oli mun puolesta huonot treenit, jankattiin ihan liian kauan montaa asiaa. Novan kanssa kun pitäisi saada sille kunnon vire ja into, ja sillä tehdä kerran joku juttu että se on innoissaan, eikä tosiaan niin että väkisin kolmekymmentä toistoa jotain....voi mua. No olin itse niin huonossa kunnossa, etten pystynyt lähtemään häiriötreeneihin, vaikka voitte kyllä arvata olisinko halunnut. Niinpä treenattiin surkeana yksin kun halusin koittaa tehdä edes jotain. Treenit alkoivat siitä että tein ruudun valmiiksi ja lähdin hakemaan koiraa. Mun voimat loppuivat kuitenkin totaalisesti siihen, enkä pystynyt enää päästämään Novaa ruutuun vaan jaksoin just just kävellä sisälle. Myöhään illalla paremmalla hetkellä Nova sai tehdä sen ruudun ja banaanilla laidasta sisään. Kosketusalusta on sille ruudussa täysin yhdentekevä, samoin mun seis-käskyt. Nova kuvittelee tietävänsä homman nimen ja joka ainoa kerta juoksee täysillä ruudun läpi ja pysähtyy 2 metriä ruudun taakse. Niinpä palattiin alkeisiin, eli yksittäiseen kosketusalustaan, ja sitä jankattiin tovi jos toinenkin. Lopulta laitoin sen ruutuun ja vähän paremmin nyt hakeutui alustalle, jonka laitoin ihan ruudun etureunaan.

Kaukot karmeat, me ei näköjään osata tehdä kaukoja, koska vaikka tehdään kuinka paljon tahansa, ei edistytä. Toisaalta nyt oli kyllä ollut pitkä tauko niissä. Istuminen oli taas aivan tuntematon juttu.
Luoksetulon stoppeja, pakko antaa seisomiseen käsimerkki, koska jos huudan seis,se menee maahan joka kerta (paitsi takapalkalla).
Metallinoutoa, alkaa näyttää kivalta, vaikka pelleilee vieläkin....
Temppuna kaukana kiertämistä, Novan lemppari:)
Seuraamista, huoh...no ihan kivan oloista mutta koko ajan tunne että nyt se ei enää jaksa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti