keskiviikko 24. elokuuta 2011

Voittajaluokan tokokoe :)

Tänään kisattiin ekaa kertaa ikinä voittajassa, niin mä kuin koirakin. Tässä tulevat kootut selitykset.

Paikallamakuu 9, vilkuili jo alussa kehän laidalla olevia koiria ja makuun aikana haisteli maata.
Seuraaminen 8, se oli niin niin niin tosi hyvä Novaksi!!!!! Mä olen niin onnellinen. Muutama perusasento jäi. En olisi ikinä uskonut Novan pystyvän tuohon.
Liikkeestä istuminen 0. Meidän varma nakki vaikkei istua tykkääkään, ei lähtenyt seuraamaan kunnolla kun jotain haahuili, en nähnyt sitä yhtään vaikka se ilmeisesti oli ollut mun vieressä. Siksi en jäänyt sen tarkemmin katsomaan mihin asentoon se jäi ja siinähän se seisoi sitten. Harmitti niin paljon kun en varmistanut mutta kun en nähnyt.
Luoksetulo 8. Tää oli kanssa treeneihin nähden hyvä, vaikka seisominen venyi aivan liian pitkäksi. Lopussa tuli viereen, se on ollut sille tosi vaikeaa.
Ruutu 9. Jee, tää onnistu! Aina on tähän asti mennyt yli ruudun, nyt jäi ihan etureunaan mutta oli ruudun sisällä. Lopun seuraaminen huonoa.Sitä tarvii nyt tehotreenata, sillä ei ollut ensimmäinen kerta eikä siis enää vahinko.
Hyppynouto 10. Kapula jäi aika esteen taakse, mutta nouto onnistui.
Metalli 0. Ensin en saanut heitettyä tarpeeksi pitkälle. Uusinta ja ei tainnut sittenkään mennä, mutta sain lähettää koiran noutamaan. Nova pelleili metallilla niin paljon kuin vaan ikinä osasi ja kaivoi kuoppia. Tuomari keskeytti liikkeen kun siitä ei näyttänyt tulevan mitään. Ja yleisöä nauratti :D
Tunnari 0. Nosteli kaikkia kapuloita kymmeneen kertaan, otti oman mutta vaihtoi, ja samaa jatkui kauan. Lopulta lähti tuomaan omaa tuomarille ja sitten toi sen mulle :) Eli oma tuli joka tapauksessa. Viimeisimmissä tunnaritreeneissä on tehnyt tosi tosi hyvin, tää oli niin pohjanoteeraus, mistä se tuollaisen keksi! Höh. Toivottavasti saadaan tämä ongelma pois pian.
Kaukot 7. Nova teki musta niin hienosti :) Ekaksi ei noussut istumaan kuin toisella käskyllä. Oli kuulemma liikkunut 30 cm taaksepäin, ihanaa ei tullut eteenpäin!!!!!
Kokonaisvaikutus 7. 

Pisteitä yhteensä 191, eli ei tulosta mutta se ei haittaa yhtään, sillä meillä oli tosi kivaa. Sijoitus 2/3. Voittajaluokka on vaikka kuinka kiva, en mä ole tiennytkään! Alo ja avo on ihan tyhmiä tän rinnalla. Mä olen niin tyytyväinen siihen mitä Nova teki, vaikka siinä parannettavaa paljon olikin. Nyt mulla on kauhea treeni-into taas, Nova on niin hyvä ja se näköjään sittenkin seuraa!!!! Liikkeiden väleissä oli odotetusti ongelmia, tai siis jokaisen liikkeen alussa olevan perusasennon kanssa. Sama ongelma kuin treeneissäkin. Paljon ollaan tehty sitä, että Nova itse tarjoaa perusasennon vaikka siirryn mihin, itse treeninä tämä sujuu loistavasti joka kerta, muttei vielä osaa sitä kokeissa. Harjoitellaan lisää.


1 kommentti: