torstai 25. elokuuta 2011

muumikurssilla ja kulttuurissa

Ihana viilenevä ilma, Nova alkaa toimia, se on ihan super!

Tänään tokokurssilla merkkiä, jonka Nova muisti hyvin vaikkei sitä olla nyt aikoihin tehtykään. Voittajan koetta varten on ollut niin monta uutta juttua ja pieniä palasia miljoonasta liikkeestä, mitä on ollut opeteltavana, että ei tosiaan olla ehditty siihen enää lisätä evl:n liikkeitä. 

Sitten ohjattua, en ole oikein tiennyt miten sitä lähdetään viemään eteenpäin "oikeaoppisesti" mutta nytpähän tiedän :) Nova oli taas tosi hyvä, mutta me tehtiinkin ihan vauvajuttuja taas. Se on niin kuuliainen, eikä varasta lelulle, joka oli noutoesineenä, vaan menee merkille kun pyydän ja sitten vasta hakee lelun. Nää onkin Novan mielestä niin kivoja juttua, pitääpä lisätä treenilistalle.

Jäävistä istumista, tosi hyvä. Seisomassa pysymistä -sekin tosi hyvä. 

Ainoa mikä oli huono, oli paikallamakuu, kun se ei sitä päätä pidä maassa. No, tiedän mitä teen sille joten kaikki hyvin :)

Nova oli tänään niin iloinen ja innokas, että ei mitään määrää. Se oli ihan unelma ja tarjosi mulle perusasentoja ihan täysillä ja muutaman askeleen seurasikin ihan innoissaan. Sen kanssa oli ihana tehdä!

Nova pääsi taas vähän ihmettelemään kulttuuria, kuten myös tuossa muutama päivä sitten. Veljeni Mikko on ollut soittamassa eri tapahtumissa, ja ollaan menty välillä treenien jälkeen moikkaamaan tuttuja. Ja koska en ole Novaa autoonkaan viitsinyt jättää, se on päässyt mukaan. Sen kanssa on niin helppoa ihmispaljoudessa, se on niin kiltti ja rauhallinen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti