lauantai 20. elokuuta 2011

Turun messuilla

Eilen Nova treenasi tämänpäivän tokoesitystä varten porukalla. Novaa ei olisi voinut seuraaminen vähempää kiinnostaa vaikka mulla oli namit.  Tehtiin ohjelmaa muutamia kertoja lävitse, mutta mä tein ilman koiraa, sillä Nova ei jaksanut ollenkaan. Sieltä suoraan Kupittaalle häiriötreeneihin syömään piirakkaa :) Tunnarista oman piilottamista ja muutaman askelen seuraamista -nyt ok. Luoksetulon stoppeja. Suoraa luoksetuloa ei näköjään osaa enää tehdä lainkaan....

Tänään sitten messuille valtavaan ihmisvilinään ja melun keskelle. Aluksi Nova oli vähän hämillään, ja vieressä olevat esiteltävät linnut kirkuivat ja veivät sen ajatukset. Leikittiin ja se oli vähän jähmeä, nakkipalkalla teki ihan kivasti temppuja. Itse esitys meni oikein hienosti, olen ylpeä Novasta ja se sai ihmisiltä paljon taputuksia. Paikallamakuun pää oli niin hieno! Päästiin myös naurattamaan katsojia, kun heitin noutokapulan ja se vieri lavan alle ja Nova yritti hakea sitä sieltä :) No, otin uusinnan ja teki hyppynoudon superisti. Esitysalue oli kolmelta sivulta ympäröity katsojilla ja tila oli aika pieni, joten aika hyvin suoritettu!

Esityksen jälkeen Nova pyöri sekä vapaana että hihnassa mukanani pisin messualuetta, ja sai miljoonatriljoona rapsutusta/kehua ja minä sain aina karkkia kun novaa pyydettiin näyttämään jokin temppu. Se osasi kyllä käyttäytyä niin kertakaikkisen hienosti, jos joku tulee silittämään, se ei  riehu vaan on nätisti ja on mielellään silitettävänä. Koko ajan se vaan yrittää ensin tuijottaa mua silmiin, luulee varmaan että on kyseessä jokin häiriöharjoitus, että toiset lääppii, mutta hän ei saa kiinnittää huomiota muuhun kuin minuun:)

Yksi ainoa ongelma oli, ja siitä tulikin vähän isompi ongelma. Nova sai paniikkikoomakohtauksen ulkoalueella värikuulapyssyn ampumisen äänestä. Tähän mennessä ei ole mitään ampumisen ääniä pelännyt.Vierestä nousevan helikoperin ääni ei tuntunut missään, mutta hiljaisesta pyssynäänestä se teki numeron. Olin kuin en huomaisikaan, sitten jo komensinkin sitä että lopeta tuollainen pelleily ja jatkoin matkaani, mutta ei mikään auttanut. Sitten yritin houkutella sitä kävelemaan nakin avulla, ei kelvannut enää nakitkaan. Päivän tuloksena siis, että se ei suostu tulemaan ulkoalueelle suosiolla, mutta melu ja ihmispaljous ei häntä hetkauta hallissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti