sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Helsingin Messarissa kilpailemassa

Eilen taas tutut kujeet ja Hannan ja Iitan kanssa auton nokka kohti Helsingin jättisuurta Voittaja-näyttelyä ja siellä pidettäviä koiratanssikisoja. Hitsit että meillä oli taitava kuski, ei voi muuta sanoa, hyvä Hanna!!!

Nova oli ihan kauhusta kankeana kun oli niin älytön tungos. Ei voi kyllä kukaan sanoa, että näyttelykoira voisi jostain tuollaisesta tungoksessa tunkemista mitenkään nauttia. Noppista varjelin minkä kerkesin ja suoraa päätä esiintymistilan takatilaan häkkiin.

Kehääntutustumisessa Noppis oli surkeana, häntä kauhistutti kaikki, juuri pystyi nakit nielemään kun melkein yrjö tuli. Palloa yritin heitellä ja lähtihän se juoksukin siitä sitten kulkemaan jotenkin. En oikein saanut sitä mitenkään taas hereille kun se vaan oli ihan "ylirauhallinen".

Oli ihan sairaan hienoa päästä sinne isoon kehään, oli kerrankin tilaa tehdä!!  Voi että kun vaan pääsisi uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Novan kanssa tehtiin kuten oli tarkoituskin, eli ei mitään vaikeita temppuja, jätin pois ristiaskeleet, takajaloilla seisomiset jne että sillä olisi vain kivaa ja helppoa. Mitään tulosta ei siis lähdetty hakemaan ja  sinne väliin vaan kehitin ykskaks jotain juoksemista ja odotin että saatais musiikista kiinni. Heti alussa Nova purki paineitaan HAUKKUMALLA ja lujaa. Se ei kiljunut eikä piipannut yhtään, vaan nyt se haukkui oikein kumeita kovia haukahduksia. Eikä yhtä eikä kahta vaan aika montakin kertaa. Loppua kohden sitten hiljeni. Tästä tulee vielä niin ongelma. Toki tämä paikka itsessään nyt pisti stressaamaan, mutta kuitenkin. Tosi monella muullakin oli siellä samaa ongelmaa erityisesti haukkumisen kanssa, että ei hauku ikinä treeneissä, mutta kisoissa kyllä. Niin vaikeaa.

En kertakaikkiaan ikinä olisi uskonut, mutta saimme parhaat pisteet mitä koskaan, voitimme luokkamme ja saimme sertin (mikä oli kolmas, mutta ei tehnyt Novasta valiota, koska ensimmäisen ja kolmannen sertin välillä pitää olla se vuosi ja 1 päivä)!

Onhan ohjelmamme toki nyt varmin ja paras mitä koskaan, mutta eihän me edes tehty sitä :)

Hannalla ja Iitalla meni myös ihan tosi tosi hienosti alokasluokan freestylessä. Iita ei vilkuillut monien muiden tapaan ollenkaan screeniä (ei muuten Noppiskaan, viimevuodesta kehittynyt!!), kontakti pysyi koko ajan, se teki kaiken mitä Hanna pyysi ja heillä oli monenlaisia liikkeitä. Silti se ei saanut luokkanousuun oikeuttavaa kumaa??





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti