keskiviikko 14. syyskuuta 2011

syystreenit myrskysäässä

No mitä muuta meidän treeniporukka tekee kuin treenaa, vaikka sitten olisi kamala kaatosademyrsky ja puut kaatuilisivat vierestä. Niin kävi tänään.

No olipa hyvät treenit, vaikka ajattelin etten autosta ulos tule. Kenttä oli kuin uimahalli, aivan täynnä vettä. Nova teki kaikkia kivoja juttuja ja innokkaasti. Ensin vähän temppuja ja seuraamista lelupalkalla. Sitten merkkiä ja ruutua, se on kyllä niin tarkka leluistaan, jos on kaksi lelua, ne on oltava täsmälleen samanlaiset, muuten se arvottaa ne ihan heti. Nyt oli kaksi lähes samanlaista vinkulelua, mutta koira oli parempi kuin siili. Hän ei voinut juosta siililelulle ruutuun, vaan halusi mun kädestä koiralelun......oli kuin ei näkisikään ruudussa olevaa siiliä:) No vaihdettiin koiralelu ruutuun ja niin teki hienon merkin ja ruudun. 

Sama juttu ohjatun kanssa, otin kaksi samantapaista vinkupalloa....menee siihen suuntaan kuin ohjaan mutta siellä oleva lelu ei käy kun toinen on se parempi.....no vaihdettiin lelut kapuloihin ja ongelmat hävisivät. Uskoisin, että tämän ohjatun kanssa ei tule olemaan sen kummempia ongelmia, toisaalta en kyllä tiedä kun en yhdellekään koiralle ikinä ole tätä ennen joutunut opettamaan....mutta ainakin nyt näyttää että Nova tekee tässä aina kuten käsken.

Hyppynoutoa lelun ja kapulan kanssa vauhdikkaasti hetsaamalla. Kaikki mitä tänään tehtiin, tehtiinkin täysillä ja pienistä osasista vauhdissa palkaten. Treenit oli vauhdikkaat ja onnistuneet. 

Nelli vuorollaan ihan innoissaan ja teki taas niin hyvin niin hyvin. Pitäisköhän mun vaan ilmottaa se johonkin kokeeseen, ei olla oikeesti mitään treenattu kahteen vuoteen siis tokoa, mutta se nyt vaan näköjään osaa silti tehdä kaiken. Paitsi ruudun, millä mä nyt sitä treenaan ku toinen ottaa ja lähtee kun vauhdin makuun pääsee :) Mummokoira Löllö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti