sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Häissä

Tänään pääsin juhlimaan kaverini Heidin ja Esan häitä Ruissalon kauniiseen Pikku-Pukin saareen. Juhlista teki  aivan erityisen se, että Nova ja Hannan sheltti Iita oli kutsuttu juhlimaan mukaan. 


 Iita helmet kaulassa ja kukka tukassa sekä Noppis rusetteineen valmiina toivottamaan hääparille korillisen rakkautta <3

Saareen menimme veneellä. Onneksi sää suosi juhlijoita ja paikka oli aivan ihana. Koirat pääsivät ensin saunarakennukseen "piiloon". Meidät oli niin hyvin otettu huomioon, ettei voinut kuin vain ihailla ja ihmetellä. Esitimme hääparille tehdyn ohjelman, missä Hanna ja Iita olivat tyttöjä, ja me Novan kanssa poikia. Ohjelma alkoi Bon Jovilla ja Leevi and the Leavingsilla tietokoneiden äärellä, netissähän pari toisensa tapasi. Sitten siirryttiin treffeille Titanic-elokuvan teemoin. Oli kyllä ikimuistoinen ilta. Kiitos kuuluu taas Novalle, jonka ansiosta pääsin tämänkin kokemaan. Koirat käyttäytyivät häiden vaatimalla tavalla, oikein fiksusti, mitä Iita nyt näytti Justiina-vaimon tavoin, että hän syö kyllä Novan namit!

Kevään aikana on tullut muitakin ohjelmia tehtyä kuin vain hattuohjelmaa ja viitta-HTM:ää. Novan kanssa käytiin Kustavissa Tuulentuvalla eläkeläisten oikein suuressa juhlassa tanssimassa kukkaisohjelma, Saarenmaan valssi. Ja Nelli teki myös uuden ohjelman silloin Miinanpäivillä, tai no eihän sillä mitään vanhaa oikein olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti