keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Nova on ihan kaho !!!




Noppis on tänään illalla saanut reenata kahteen kertaan! Ja täytyy korostaa tuota sanaa SAANUT, sillä Nova reenasi ihan into piukassa ja mielellään. Iltapäivällä treenattiin ulkona, jossa oli superhyvät palkat ja meni tosi hyvin. Nova oli niin innoissaan ettei mitään määrää, ei tietoakaan lahnaudesta. Liiasta innokkuudesta tuo "kierrä roskis takaperin" -temppu kärsii, sillä Nova ei malta vaan sättää ja mennä porhaltaa, eikä se kuuntele milloin pyydän sen luokse ja milloin jatkamaan kiertämistä. Mutta ei haittaa jos intoa on liiaksi, sillä sitähän tässä nyt on kaksi vuotta etsitty. 

Nyt illalla laitoin molemmille ruoan sekaan jauhelihaa, kun sattumalta oli. Nova meni aivan sekaisin ja päätin käyttää tilanteen hyväksi ja treenata vielä. Se meni siis kertakaikkiaan aivan sekaisin, en ole sitä kuuna päivänä tuollaisena nähnyt kun reenataan! Se kiljui, melkein haukkui, vinkui, piippasi ja teki kaiken niin sata lasissa ja täysillä mitä vain ikinä osasi jotta pääsi ruokakupille! Siis meidän Nova jota yleensä ruoka ei pätkän vertaa edes kiinnosta :) Tehtiin ihan lyhyt reeni, temppu tempun perään mitä nyt vähän tekniikka kärsi kun toisella oli hullunkiilto silmissä ja kierroksia miljoona, mutta en siihen nyt yhtään puuttunut....En tiedä teinkö nyt oikein että annoin sen kilahtaa tuollatavoin (ettei sille tule tapa siitä että treenatessa/kisoissa saa kiljua/vinkua ja seota), mutta kun peruslahnaNovan tuntien tuollaista ei ole ikinä ennen tapahtunut, annoin sille tuosta viretilasta palkan ja superkehut. Se meinasi alkaa haukkumaan, siitä sanoin nätisti sille että tsot tsot :) eikä haukkunut. 

Mökillä on nyt alkanut haukkumaan kun innostuu esim lumenluonnista, ja on muutenkin alkanut ilmaisemaan omaa tahtoaan entistä enemmän, esim tuo puukapulaa, että voisko joku heittää, ja jollei heitetä (eikä tietenkään aina heitetäkään jos hän vaatii) niin hyppää vasten ja kiljuu siinä. Aiemmin on siis ollut sellanen tosi nössö hiljainen hiirulainen, ja tuota riehumista on nyt yritetty vahvistaa, ja näköjään siinä onnistuttu. Ainoa että Nova haluis purra nenään ... mut Sessa sano, et tarvii palkata puremalla jos toinen haluu ni ei kai mun sit auta muuta ku noudattaa kuuliaisena kasvattajan ohjeita ;) Tuo haukkuminen vaan on mulle niin ehdoton ei kun treenataan niin siksi puutuin siihen nyttenkin iltatreeneissä.

Mä en voi uskoa että tuo oli Nova, joka juuri teki niin innoissaan mun kanssa!!!

1 kommentti:

  1. Kipin puremat on tartuttaneet Novaan lisää bortsupoweria :D Meillä nukutaan nykyään vasta treenaamisen ja tunnin lenkin jälkeen... Aikuisuutta odotellessa :)

    VastaaPoista