tiistai 19. heinäkuuta 2011

Treeniä:)

Ihana treenata pitkään aikaan, Nova pääsi tekemään myös kun en millään malttanut antaa sen vain olla ja jalka ei sitä vaivannut.

Novalle metallikapulan nostoja; aika paljon yrittää lintsata ja pitää kapulaa vain yhden kulmahampaan takana vinottain. Matkaa ei kestä yhtään ilman pelleilyä, eikä sitä matkaa kyllä tehtykään ettei sen jalka rasittuisi. Kaukoja, mainioita :) Matkaa ei kestä nämäkään, että pysyisivät niin hyvänä kuin läheltä. Ei olla vaan harjoiteltu sitä matkan lisäämistä. S-M -käskyssä mä annan kaksi käskyä "pakkidown", jota tuskin kokeessa sallitaan mutta sillä toimii...Ruutua lätkälle ja tyhjään ihan läheltä ettei Novan tarvinnut ottaa kuin muutama askel. Kovasti menee vasemmasta sivusta sisään, tavallaan ehkä tarjoaa vasempaa etutörppöä merkkinä hetkisen aina kunnes menee ruudun keskelle? Jos käyn näyttämässä paikan etukäteen, tekee suoran. Paikallamakuussa nosteli taas päätä, miten se voi olla niin vaikea sille. Palkka oli kuitenkin superhyvä taas. Lopussa ei nouse perusasentoon, "Nova" -käskyllä vaan katsoo silmiin, mutta sivulletulokäskyllä saattaa noustakin.

Nelli teki temppuja ja vähän tokoilikin ja se on kyllä niiiin hyvä niin monessa asiassa kun tokoakin tehtiin, että välillä tuntuu, että jos sitten menisikin sen kanssa vielä joskus tokokisoihin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti