torstai 21. heinäkuuta 2011

Kyllä on taas niin vaikeaa..

...tuon Novan kanssa treenaaminen. Koiran piti olla virtaa täynnä, mutta en saanut sitä innostumaan juuri lainkaan. Hetsatessa saan sen muutamaksi sekunniksi vähän parempaan vireeseen. Hyttyset sekoittivat sen pasmat totaalisesti, jos yksikin hyttynen oli kolmen metrin etäisyydellä niin Novalta meni puolituntia siitä järkytyksestä toipumiseen kunnes uusi hyttynen tulikin jo. Maata oli kiva haistella ja kaikkea ohimenevää seurata vaikka oltiin melkein häiriöttömässä paikassa. Nakit ja juustot eivät oikein kelvanneet. Jalka ei näytä vaivaavan enää? ennen kuin annan kipulääkkeen saattaa juosta täysillä eikä ainakaan näytä olevansa kipeä.

Perusasentoon ei halua tulla, ei halua myöskään istua. Metallinouto on taas aivan toivotonta; olen tehnyt niin, että vauhtinoutona on saanut pudottaa kapulan puoleenväliin ja tulla suoraan palkalle. No nyt ollaan sitten siinä tilanteessa, että Nova juoksee metallille, ja tulee tuhatta sieltä takaisin mun luo, ilman että edes koskee kapulaan. Jos se pelleilyn jälkeen nostaa sen, se ei ainakaan juokse kapula suussa kuin metrin ja sitten pudottaa. Ainoa millä saadaan jotain aikaiseksi, on nakki käteen ja kapulan noutoja/nostoja ihan lyhyeltä matkalta. Kapulaa pitä huonosti ja löysästi.

Ruutu ei tunnu edistyvän. Jos on vieras ruutu, on varmaa, että Nova tekee vasemman kaaren banaanin ja laidasta sisään ruutuun. Joka kerta. Ainoastaan jos on lelu ruudussa, niin menee suoraan yleensä. Kosketusalusta ei auta.

Tarttis varmaan taas ruveta sille linjalle että 5 min leikkimistä, yksi perusaseto ja 5 min leikkimistä ja siinä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti