keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Keskiviikko ja kamala kuumuus

Tänään lähdin tokoryhmän treeneihin isoin odotuksin. Nova ei ollut tehnyt mitään koko päivänä ja oli aivan tylsistynyt, lisäksi olin tehnyt hyvät suunnitelmat mitä tehdään ja ilma oli viileä. No, kun päästiin kentälle, alkoi aurinko porottaa taivaan täydeltä, ja Nova oli naatti ennen kuin ehdittiin edes aloittaa. Tuo ei kestä yhtään lämpöä näköjään. Katselin kun ryhmämme yleensä laiskemmat kultaisetnoutajat tekivät ihan innoissaan, niin Nova oli ihan rättipoikki kuumissaan.

Ruutu lätkälle pitkältä matkalta hyvä, meni pitkäksi mutta ei haittaa kun aiemmin on joskus jäänyt puolitiehen.
Hyppynouto puukapulalla, jätti ensimmäisen hypyn tekemättä? ei ole ennen tällaista keksinyt. Metallista jäänyt päälle kapulan surkea pito, nyt roikotti puukapulaakin yhden hampaan takana vaikka aiemmin pitänyt hyvin. Yritin korjata pito-ongelmaa mutta Novaa ei kiinnostanut nakit ei lihapullat saati kapulat joten ei  päästy puusta pitkälle ja nova lösähti maahan nukkumaan silmät kiinni vaikka yritin innostaa kaikin tavoin.
Metalli taas ongelmallinen....
Paikallaoloja paljon; istumisia ja makuita, lyhyitä ja häiriössä. Nova teki tämän yllätys yllätys kovin hyvin  kun ei tarvinnut kuin olla:) No, alun perusasentoon saaminen taas tuotti ongelmaa enemmän kuin paljon, toinen ei jaksanut muka yhtään tassua toisen eteen laittaa kun on kuuma eikä kiinnostanut. Eipä kiinnostanut juuri nakkienkaan voimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti