sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pihatokot

On ollut muutama päivä Novan tylsistyttämistä ja nyt mentiin treenaamaan pihalle. Yleinen motivaatio parempi mitä tuossa aiemmin oli, mutta silti se on hidas ja rauhallinen ja tuntuu tekevän vähän väkisin asioita. Jos pistän aivan kaikkeni peliin, hetsaan kovasti ja olen ihan yli-innostava voin saada Novan tekemään täysillä jonkun yhden pikkujutun, sitten se ei enää jaksa.

Perusasento on Novan mielestä aivan turha, yritin palkata niistä, etenkin yllätyksellisesti jos pyysin pa ennen jotain liikettä. Pääosin teen liikkeistä vain jonkun pienen osan, että sillä kestäisi hermot, jos teen koko liikkeenä ilman palkkaa se menettää kiinnostuksen jo heti kun on tullut sivulle. Ja pitäisi pystyä tekemään koko koesuoritus joskus läpi... Olen paljon miettinyt mitä teen itse väärin ja miten saisin treeneistä Novalle kivempia ja hyödyllisempiä. En voi normaalin lailla vaikeuttaa treenejä koska sitten tuo ei tee sitäkään vähää, jos taas palkkaan jatkuvasti tai tehdään ihan ylihelppoja, niin mennään siinäkin takapakkia.

No tänään kuitenkin siis huomattavasti paremmin mitä lähiaikoina. Ruutuun menee iloisesti jos en vaadi ensin perusasentoa. Ruutu on nyt edistynyt vaikka juuri valitin ettei päästä puusta pitkälle. Banaaniongelma on edelleen.

Metallissa oli jokin kamala taantumisvaihe, mutta nyt taas tuo sitä. Viedään kapula yhdessä tosi kauas ja lähetän sen hetsaamalla hakemaan ja itse kääännyn kävelemään poispäin niin tuo kapulan luokse. Jos jään yhtään katsomaan niin se ottaa ilon irti ja pelleilee.

Paikallamakuussa pää EDELLEEN ongelmallinen. En ymmärrä miten en saa sitä sille varmemmaksi vaikka treenataan erikseen päätä sekä laskemista että aikaa että häiriötä vaikka kuinka. Nova vilkuilee kaikkea ympärilläolevaa ja nuuskii maata.

Seuraaminen pallo kainalossa oli nyt tosi kivan oloista normaaliin Novaan verrattuna.

Olisi pitänyt lopettaa treenit aiemmin, koska alkoi lopussa näyttää siltä että kiinnostus lopahtaa kohta. Jos teen sen mitä tuo jaksaa täysillä niin se on kai jotain 2 minuuttia korkeintaan.

Nelli pääsi omalla pihavuorollaan tekemään temppuja ja oli ihan ylivirtaisa ja esitti kaiken mitä osasi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti