torstai 3. joulukuuta 2015

SM-kisat ja kohti PM:ää

SMit kisattiin Jyväskylässä pari viikkoa sitten. Nova teki hyvällä vireellä, tosin sai tehdä koko ajan turvaliikettään seuraamista, mitä freestylessä käytän kun tulee tiukka paikka, joten sillä oli niin hauskaa ja tosi helppoa. Se ei ollut yhtään ahdistunut eikä sanonut ainoatakaan inahdusta <3 Tosin koskaan ohjelman aikana ei ole tullut noin totaalisia selviä virheitä, mitä nyt, koska tarjosi muutaman position tilalle fs-liikkeitä :) En ihan ollut moiseen varautunut, koska treeneissä ei ollut koskaan sellaista tehnyt! Lisäksi kun oma tavoite oli vaan pitää hauskaa, niin ei tullut koiraltakaan vaadittua ja käskytettyä riittävän jämäkästi. Ohjelma riitti kuitenkin viidenteen sijaan, mikä oli hieno saavutus sekin!

Tässä osia ohjelmasta:
https://www.youtube.com/watch?v=n8L_hp7RYNU

Oli tosi kivaa ja koko matka sujui loistavasti. Bussilla sinne, kaverin luona yötä ja toisen kaverin kanssa autolla Turkuun kaameassa räntäsateessa.

Viime viikonloppuna oli Vappu Alatalon psyykkisen valmentautumisen toinen osa Lohjalla Koivulan kartanotilalla, johon otin Rinin mukaan sosiaalistumaan. Muut jäivät kotiin.

Huomenna matka suuntaa Helsinkiin, koiratanssin PM-kisoihin! Niin kivaa! Freestyleä Nova on tehnyt tosi vähän vointinsa vuoksi ja treeneissä on ollut hankalaa. Me kuitenkin mennään nyt vaan nauttimaan, tuloksista viis.

Perjantaina on joka maan treenit ja musiikin tsekkaus.

Saturday
9.30 Opening Ceremony
9.45 HTM Team competition starts after 0-dog presents HTM
11.20 Break
11.35 Freestyle Team competition starts after 0-dog presents FS
13.25 All teams return into competition ring for announcement of: Team points and positions Finalists Lottery for starting order of individual competition

Sunday
9.30 Finalists warm-up in competition ring
10.30 HTM Final, Individual competition starts after 0-dog presents HTM
11.20 Break
11.30 Freestyle Final, Individual competition starts after 0-dog presents FS
12.30 All teams return into competition ring for prize ceremony
13.15 The competition ends

Live-stream on Sunday and video record from Saturday & updates from competition will be available at http://www.koiramessut.fi/en/program/htm-and-freestyle .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti