torstai 13. syyskuuta 2012

Veikkolan kisoissa

Viime viikonloppuna reissattiin taas tutulla kokoonpanolla molempina päivinä Veikkolaan ja  yö käytiin kotona vain nukkumassa välissä. Oli Novan ensimmäiset tanssikisat voittajaluokassa. Lauantain suoritusta ennen sitä pisti jokin suuhun tai nenään ja se alkoi kaivamaan tassullaan sitä ihan hullun lailla juuri kun meidän vuoro tuli. Ei siinä mitään näkynyt, joten mentiin suorittamaan. Kehässäkin sitä se vielä vaivasi. En tiedä mikä oli. Suorituksen aikana se otti ihan kauheasti häiriötä kehän laidalta jostain, en tiedä mikä se oli vaikka yritin sitä jälkikäteen selvittää. Ehkä se oli sitten kehän laidalla leikkinyt pikkupentu?? En tiedä. Lauantaina Nova teki ihan ok, sillä oli ongelmia palkkaamattomuuden kanssa eikä se malttanut tehdä teknisesti täsmällisesti juttuja. Se piippasi ja taisi jopa haukahtaa kun oli epävarma. Ajattelin ettei tällä saada ikimaailmassa sertiä, tosin sitä me ei vielä aikoihin olisi edes odotettu. Valtavaksi yllätykseksemme sieltä tuli sitten serti ja sen lisäksi luokkavoitto!!!! Lisäksi mainittava on, että lauantaina Sini teki historiaa tekemällä Sonicista Suomen ensimmäisen koiratanssivalion!!

http://www.youtube.com/watch?v=zg6ycbt9YZU

Sunnuntaina Nova tiesi sitten tasan tän homman ettei palkkaa tipu kehässä, vaikkakin saapuessamme paikalle se teki treenatessa hyvin. Suorituksen aikana se oli täysin mahdoton, haukkui, tuli nuolemaan mua, piippasi eikä kyennyt tekemään annettuja tehtäviä. No, kai se silti jotain teki, sillä serti saatiin myös sunnuntailta ja oltiin luokkamme kolmansia :)))

Nyt sitten odottamaan se sääntöjen sanelema vuosi, jotta voidaan lähteä metsästämään sitä kolmatta sertiä. Sitten Novasta voisi ehkä joskus tulla koiratanssivalio..... Nyt meillä on palkattomuustreenit käynnissä enemmän kuin ikinä!

Tokoa on tässä tullut tehtyä PALJON muttei mitenkään suunnitelmallisesti..... Ollaan me kuitenkin edistytty, ja Novan vire on nyt kyllä aivan eri luokkaa mitä aiemmin! Lentsun kurssi pyörii parhaillaan taas, sen lisäksi on oman seuran treenit ja sitten Kupittaalla muutaman kerran viikossa kavereiden kanssa tokoillaan sovitusti. Nyt kun meillä on hyvät opit ja apu ja ratkaisut aina lähellä, on niin helppoa kaikki tekeminen. Tokoilu on elpynyt ihan uuteen uskoon taas tämän kesän ja alkusyksyn aikana kun sitä ennen se oli ihan tauolla. Mutta ei mikään vedä vertoja koiratanssille. Kotona sitten yritetään tanhuilla (mikä nyt pitäis olla kyllä PM-kisoja ajatellen se ykkösjuttu!) ja htm:ääkin kai tarttis alkaa kehittämään möllikisoihin? Supermario-ohjelma tulossa siis sinne. Meillä siis valmiina tasan tarkkaan yksi ainoa positio mikä on seuraa, ja sekin on väärä kun nova istuu perusasennossa. äääh. eli meillä ei oo siis mitään valmiina, mutta me mennäänki marioilemaan vaan nakki kädessä ja ihan huvikseen eikä ikinä virallisiin kisoihin :)

3 kommenttia:

 1. Pakko oikein kommentoida vaikken sitä yleensä harrastakkaan,mutta nyt kun olen pitänyt itse koiratanssista "taukoa" vuoden..niin nyt kun katsoin ton teidän uusiman esityksen se oli aivan huikea!! :D Ihan alkaa taas mieli itelläkin lähteä tanssahtelemaan koiran kanssa. (:

  Ps.Tavattiin liedon koiratanssi-leirillä edelliskesänä. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Suvi! Olipa kiva kun kommentoit!! Zoomhan oli ihan supertaitava tanhuilija, mihis tämä laji on teiltä jäänyt?? Nyt pian uudestaan kiinni tanssin pyörteisiin ja kisoihin :D Liedossa on jotkut möllikisat marraskussa, Noppis odottaa jo kaveriaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, ehkä mielikuvituksen puutteeseen tai tuli pieni turhautuminen kun kaikki ei mennytkään ihan niinkuin elokuvissa..:D Apua, olen kyllä aina kerännyt pienimmätkin inspiraation lähteet talteen josko jotain siitä vielä sais aikaiseksi jotain esityksen tynkää.(:
   En löytänyt sun s.postia tai mitään millä olisi saanut privaatimmin kiinni eli jos vaikka haluat ottaa yhteyttä niin voitaisiin vaikka nähdä jos ylimääräinen treeni-seura kelpaa niin tokon kuin koiratanssinkin puolelta. (: ---> sup.su@hotmail.com
   Me ainakin kaipailtaisiin mustavalkoista treeniseuraa :)

   Poista