maanantai 19. maaliskuuta 2012

Koiratanssin möllikisat Liedossa: NERA

Neralle mölliluokan voitto:

"Loistava kontakti ja tarkkaa työskentelyä. Kädet pois namiasennosta". Erinomainen. 

Neraa vähän jänskätti kisapaikalla, oli koko ajan mun jaloissa kiinni kun ei Sessaa ollut turvana. Novan esityksen aikana odotteli ihan nätisti ja rauhassa häkissä. Kehääntutustumisessa se oli vähän kauhuissaan ja ihmetteli toisia eikä oikein pystynyt keskittymään. En uskaltanut päästää sitä irti ennen kuin oltiin yksin kehässä, sillä se oli niin epäluuloisen oloinen, eikä namit tai lelu oikein ollut ykkösjuttu. "Mennäänkö tivoliin" on kuitenkin tosi hyvä sana ja sillä Nera sekosi ennen meidän vuoroamme ja tekikin sitten superhyvin oman ohjelmansa voittaen mölliluokan :D Nera teki kyllä hitaammin ja aremmin mitä reeneissä, mutta nyt mäkin pysyin perässä! 

Koreografia tässä ohjelmassa on tuulesta temmattu kerran Hittiksellä, ja sillä ei mölliluokassa ole mitään väliä. Älkää siis siihen nyt tosiaan kiinnittäkö mitään huomiota. Niin nyt muistankin kun siihen musiikkiin jäi väli eikä meillä ollut enää temppuja käytettävänä, joten siksi siihen laitettiin se paikallamakuukohta (mikä toisaalta on paljon käytetty alemmissa luokissa vaikkei nyt mitenkään "erään sanoin katsojaystävällinen" olekaan ;). Mun kädet ovat siksi jumittuneena johonkin, koska Neralle ei ole ehditty vielä opettaa että mä liikuttaisin omia käsiäni johonkin suuntaan vaan se lukee ne heti joksikin piruetiksi vielä :) Tässä kootut selitykset taas, kyllähän niitä aina riittää.

Kisojen jälkeen tuomari ihmetteli miksi meillä oli kaksi ohjelmaa Novalla, ja vasta silloin tajusi, että kyseessä ei ollutkaan Nova vaan Nera.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti