lauantai 17. maaliskuuta 2012

äääh mä en jaksa enää koko koiratanssia. En ole tehnyt niiden viimetreenien jälkeen suunnilleen mitään. En oo jaksanu ees kuunnella koko musiikkia, saati miettiä yhtään. Mä oon ihan kyllästynyt tähän, haluisin opettaa uudet temput ja tehdä uuden kunnollisen ohjelman. Tänään oli vähän niinkuin pakko miettiä tätä nykyistä ohjelmaa, ja totesin sen olevan kertakaikkisen surkea, se on edelleen temppu tempun perään mutta sitä on mahdotonta muuttaa. Loppu on ihan kökkö, siinä on liikaa aikaa, ja nova ehtii "kyllästyä" tekemiinsä temppuihin, toisaalta liian vähän aikaa että ehtisi lisätä jonkun toisen tempun perään. Ei tuon kanssa oikein voi harjoitella, koska sitä ei kiinnosta tai se ei jaksa, joten jätetään se ainoa harjoitus möllikisoihin. Siis se että teen koko ohjelman kokonaan läpi nakkienkin kanssa, on kertakaikkiaan liikaa vaadittu. Siispä mä mietin yksinäni ohjeeni tarpeiksi selviksi ja Nova tekee sitten kisoissa sen mitä mä käskytän. 

Yritin tässä kotona tehdä erikseen muutaman tempun, mutta hän ei voinut tehdä mitään, koska joku kulki juuri väärään aikaan rappukäytävässä. Jetti-pakki-jetti -yhdistelmä on täys katastrofi nykyään vaikka joskus aiemmin ollut helppo, tämä tuskin korjaantuu hetkessä.


Mutta voitteko kuvitella mitä tämä mun murunen jaksaa kyllä: nukkua päivällä mun paksun peiton alla monta tuntia pienenä keränä ihan kiinni mussa, mun kainaloon käpertyneenä! Se on ihan tulikuuma tottakai, mutta ei lähde pois vaikka käsken kun tulee vaan lähemmäs <3 Siinä Nova on maailman paras!!

Tekniikkakurssilla niistoja, ne oli hauskoja ja hienoja. Tarvii vaan hioa tekniikkaa. 
-käsi tarpeeksi ulos rimasta ja pakota palkka ennen hyppyä
-palkka maahan lähelle siivekettä
-ensin koira ei kierrä, sitten kiertäen
-rima ensin 40, 45
-niisto persjättö

 Tehtiin oikein radanpätkää, jossa Nova oli tosi taitava ja kuuliainen :) Ja kyllä irtoo!!!

1 kommentti: