lauantai 29. lokakuuta 2011

tokokuulumiset

Viikko sitten lauantaina oltiin Lentsun tokokurssilla juuri ennen kuin lähdettiin reissuun. Nova valitsi itse palkakseen vinkulelun mieluummin kuin mut tai nakit. Ruutu oli vähän sinne päin, merkin etsintää paljon ja ruudun takaosan vahvistamista. Ruudussa ei mene heti maahan kun käsken. Metallihyppynouto yhden kerran hyvä, sitten alkoi pelleily. Puunkierron kautta luoksetuloja ja ruudun loppuosaa. Niin ja kaikkein tärkein, kiertokilpailu jonka Noppis voitti ;)

Tänään aamulla koiratanssitreeneihin molempien kanssa Tuijan koirakoulun halliin. Paljoa ei tehty (ei siis juuri mitään), sillä säästin virtaa päivällä olevaan möllitokoiluun. Molemmat pääsivät avo-luokkaan, Nova meni harjoittelemaan kisatunnelmaa ja vanhamummo Nelli fiilistelemään. 

Nelli nyt oli virtaa täynnä, mutta ei siitä mitään tullut ;) Jotain 180 pistettä sai, mutta oli se sellaista pelleilyä että heh. Seurasihan se jossain kilometrin päässä ja kävi syömässä kaikki maassa olevat langanpätkät josko ne olisi olleet lihapullia. Mutta Löllöllä on omat säännöt ja niillä voittaa aina. Tänään tosin irtosi toinen sija.

Nova puolestaan oli kovin väsynyt ja innoton. Taisi ainakin matkaväsymys vielä painaa. En saanut sitä millään iloiseksi vaikka mitä yritin. Paikallamakuun alussa se laahusti mun perässä vierelle, ei mennyt ekalla maahan vaan toisella käskyllä, ja silloinkin lahnamaisesti. Liikkeestä maahanmenoa se ei näköjään enää osaa ollenkaan. Just just avuilla menee....??? Seisomisessa ei pysynyt seisomassa vaan hiippaili mun perässä suuntaan jos toiseenkin korvat luimussa. Luoksetulo oli hyvä, kuten noutaminen ja hyppy. Niin ja seuraaminen, se oli tosi hyvää!!!!! Kaukoissa taas ekaan istumiseen kaksoiskäsky, tämä on aivan joka kerta, vaikka treeneissä palkkaan ekasta oikeastaan aina. Pisteitä 164,5 ja kolmas sija. Pisteistä viis, kun se oli niin lahna taas :( Kisan voitti vuoden ikäinen Demssin bortsu, kaikista liikkeistä suunnilleen kympit ja teki ihan sata lasissa.  Ja mä joudun tekemään kaikki hulluntemput että tuo ei lähde lätkimään kehästä.....huoh.

No sitten kyläilemään synttäreille ja voisiko paremmin käyttäytyä. Nova varsinkin lumoaa kaikki herkkyydellään, on se niin terapiakoira. 

Koirat ovat saaneet kyllä kaiken ilon irti tästä mun sairauslomailustani. Ei kai niillä paremmin voisi asiat olla. Nova saa olla koko ajan mun lähellä ja sylissä jos/kun haluaa tulla, tiedän, jopa liikaakin. Ja yöllä ihan vieressä, ettei vaan jouduta olemaan erossa toisistamme. Mä taidan olla itseasiassa riippuvaisempi siitä mitä se musta :) Eipä voisi koiriaan enempää rakastaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti