lauantai 1. lokakuuta 2011

Tanssitreeneissä hallissa Nelli pääsi tekemään oikeastaan koko ajan, koska Nova ei nyt enää tee ohjelmaa ennen huomista. Nelli oli ihan huumassa kun pääsi kerrankin mukaan, Nova puolestaan makasi nurkassa niin surkean näköisenä etten ikinä ole nähnyt, se oli aivan järkyttynyt kun Nelli pääsi eikä se. Sen puolesta Nova on äärimmäisen helppo, voin jättää sen mihin vaan odottamaan ja siinä se makoilee vaikka toiset koirat juoksisivat ympärillä. Nova sai tehdä lelun avulla ja villiten alun muutamat helpot jutut ja siitä palkka. Sitten muutaman kerran hypyt palkalla avustettuna eikä muuta. Hienosti teki. Tiedän kyllä, että nyt kun se on oppinut uusia juttuja, se alkaa tarjota kisoissa niitä, eikä perusversioita. Mä niin tiedän sen, en ole vaan tajunnut että se alkaa tarjoamaan noin itsenäisesti kaikkea ja etenkin nyt kun sille on tullut vauhtia ja virtaa niin se tekee miljoona asiaa ennen kuin ehdin tajutakaan. No, huomenna möllikisat, ja niihin mennään harjoittelemaan.

Eilen tokoiltiin, Nova oli hyvä ja innokas, mutta mun vointi niin huono, ettei paljoa tehty. Tänään tokokurssilla taas kaikkea kivaa. Ensin liikkeestä jääviä, Nova teki ekan kerran idarin, ja seisomisen se istui vaikka musta näytti että jäi seisomaan. No kun tein uudestaan, niin teki oikein. Jäävien pysymistä myös, ei ongelmia ja KERRANKIN mä olin oikeassa ja Lentsu väärässä kun tapeltiin koiran kiertämisen suunnista :D Hehheh!

Kaukoja, joissa Nova menee taaksepäin liiaksi, tekee siis asennot kuten opetettu mutta silti menee taaksepäin. Nyt jätettiin down-käsky pois ja siitä tuli maahan, down kuitenkin säilytetään muistissa evl:ää varten josko siellä tarvittaisiin joskus. Nyt nousi aina ekalla istumiskäskyllä, harjoittelin sivussa tätä ekaa nousua vielä jälkeenpäin heti palkaten siitä.
Paikallamakuussa ensin maahan-käsky ja sitten pää. Olipa hieno makuu tänään, se tsemppas kun oli häiriötä tarpeeksi;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti