sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Toko on nyt ollut vähemmällä, ei olla tehty kunnolla oikeastaan mitään. Silti joka päivä ollaan tehty jotain että koirat ovat ihan uuvuksissa....hmmm onpa sekavaa:)

Agilityilty on, Nova on siinä kyllä maailman helpoin ja paras tapaus. Se kuuntelee niin hyvin ja irtoaa. Eilinen kepeillemeno oli tosi vaikea, ja siinä jouduttiin muutaman kerran ottamaan uusiksi kunnes onnistui. Tässä tämä yksi videolla oleva vanha treenipätkä. http://www.youtube.com/watch?v=1Kpgu-NNNOY

Temppupuolelta ollaan muisteltu vanhoja tuttuja temppuja, jotka ovat taas ihan jääneet uusien temppujen alle. Uutena ollaan opeteltu kuitenkin tassutemppuja (musta vähän tylsiä mutta yksi osa-alue joten opetettava sekin), joita se ei kisaohjelmassa varmasti tule sekoittamaan muihin liikkeisiin. Nyt Nova osaa kaukoliikkeenä tassun ylhäälläpitoja, ihan vähän ontumista namiavuin ja takatassun nostamista. Yrittää vaan tehdä kaikesta vaikeampaa mitä tarkoitin, esim. takatassun nostossa nostaa saman puolen etu- että takajalan....ihan hieno liike sekin kunhan pysyisi pystyssä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti