tiistai 22. marraskuuta 2011

koiratanssia vaan

Agility on ihan jäänyt, tokosta puhumattakaan. Mä en edes muista miten tokoa enää edes tehdään! En oikeesti muista. Nova on tehnyt pelkkiä temppuja siitä lähtien kun totesin, ettei se enää osaa ohjelmassa vaadittavia temppuja. Kaikki uudet opettelut on nyt jätetty, ainoastaan reenailtu ohjelman temppujen osasia, yhdistelyjä, tarkkuutta, tai vauhtia. 

Viime lauantain tanssireeneissä tehtiin ohjelma musiikin kanssa ja totesin ettei se vieläkään osaa. Olin kuvitellut että menee kuin vettä vaan koska oltiin näitä harjoiteltu. Tein ohjelman pariin kertaan, molemmat menivät niin huonosti kuin ikinä vaan voi. Nova tarjosi koko ajan joitain uusia variaatioita, siis ihan koko ajan. Lisäksi se koomaantuu siitä, että liikkeitä tehdään perätysten eikä yksittäin. Se ei esim. kesken ohjelman peruuta yhtään, vaikka yksittäisenä temppuna kyllä. Jos taas teen sarjana, niin nova alkaa ennakoimaan heti. Joten tee siinä sitten...yritän keksiä jos jonkinmoisia yhdistelyjä. Nämä oli kyllä maailman surkeimmat reenit.

Samana päivänä otin Novan mukaan, kun menin kouluttamaan. Tämän jälkeen Nova pääsi kentälle tekemään vielä tanssia. Se teki niin sata lasissa kuin vaan ikinä voi (kun oli joutunut odottamaan niin kauan). Tehtiin kauhealla palolla muutama vauhdikas juttu ihan superhyvin ja sitten lähdettiin pois.

Nyt ollaan päivittäin tehty kaikkea pientä tuossa pihalla. Ristiaskeleissa on nyt keksinyt vain tökkiä mun käsiä, se tosissaan luulee että se tökkiminen on se juttu mitä haluan... Puolivälissä on kohta, joka pakko muuttaa koska voi tulla kiire siinä.  Yksi iso ongelma on koko kehän käyttö. Kehä on tosi tosi iso ja vasta nyt saatiin tieto, että kehä on niin selvästi rajattu, että oisin voinut sittenkin lähettää kaukanakiertoon. Siinä käy helposti niin, että teen vahingossa isommat välimatkat mitä harjoituksissa, ja sitten jäädään musiikissa jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti