lauantai 3. joulukuuta 2011

Huomenna sitten Helsinkiin koiratanssikisoihin. Ne pidetään siis Voittaja-näyttelyn yhteydessä, joten häiriötä on....paljon.

Ensimmäinen kerta tässä lajissa kun olen treenannut kunnolla, ikinä. Meillä on ohjelma valmis ennen kisapäivää, musiikki lähetetty jo kuukausi sitten esittelyineen, kaikki ready. Novan kanssa on harjoiteltu, viilattu pilkkua, siis todella VIILATTU PILKKUA. Me ollaan nyt valmiit. Meni syteen tai saveen, me ei juuri enempää oltaisi voitu tämän eteen tehdä. Tämä viimeinen viikko ollaan menty aika leikkimisellä.

Muutama tosi riskikohta on, etenkin siinä hitaassa osuudessa,esim. pirueteissa saattaa kosahtaa. No, olen valmistautunut siihenkin ja varasuunnitelma on taskussa jos jotain sattuu kesken kaiken ;) Lisäksi muutama sellainen kohta, joita mä pelkään tosi tosi paljon (siis ettei kumpikaan loukkaa). Mutta kaikki tai ei mitään :D Novalle on edelleen tosi vaikeaa tehdä liikkeitä perätysten (pysähtyy eikä liiku mihinkään), yksittäisinä ne on sille ihan helppoja. 

Eilen hittiksellä Neran humpat, ei oikein pysy lapasessa vaikka miten selvä ja rauhallinen yrittäisin olla :D Mutta me reenaillaan! Muusiikin kanssa testailtiin pätkiä, aika säheltämiseksi meni. Mutta osataan me jalkojenvälistä pujottelu ja erittäin hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti