tiistai 20. joulukuuta 2011

halleissa

Novan kanssa käytiin tokoilemassa hallissa. Aloitettiin idarilla, ja meni tosi hyvin, oho! Istu- ja seiso on ollut sekoitettuna kesällä. Sen jälkeen ei olla juuri tehtykään ja nyt osasi. Muutamia toistoja tehtiin, lopussa tosin kyllä yhden seisomisen istui. Niissä on niin samanlaiset käskysanat, ois tarvinnu tajuta valita aikoinaan erit, ja ehtiihän ne nyt vieläkin vaihtoon laittaa. 

Noutoa, hyvä. Ruutua ehdittiin ihan pikaiseen, alustalle ja tyhjään. Paikallaistumisessa (lyhyessä) meni maahan, nostin, meni maahan, nostin, meni maahan....tätä oli se sitten vaikka istuminen on aina ollut ihan suht "kunnossa". Itse paikallamakuu tätänykyä hyvä. Luoksetuloja putkeen lähetyksillä. Tämän tauon aikana huomasin, että moni asia kuten ihan perus sivulletulo ja siitä maahanmeno, ja tällaiset perusasiat olivat nyt juurtuneet sille mieleen aivan eritavalla mitä se on aiemmin tehnyt. Tai nyt se alkaa tehdä noita perusjuttuja vähän sillälailla miten kuvittelisin "aikuisen" koiran tekevän. Onko sillä voinut kestää näin kauan kehittyä vai onko tää vaan taas joku mun oma juttu....ehkä on.

Koiratanssitreeneissä porukalla taas pohdittiin mun ja Novan koreografisia ongelmia ja vahvuuksia. Muutamaa temppuongelmaa ratkottiin myös. Takaperinkiertäminen leviää näköjään käsiin, kun tehdään sitä isossa tilassa. Se kiertää valtavaa ympyrää, eikä noteeraa kierrettävää esinettä lainkaan. Ehkä opetan ison kaaren kierron takaperin ilman esinettä jos se tulee näin luonnostaan?? Kun näytin takapositiota, eli Nova seisoo mun selän takana sivuttain kylki mun selkää vasten, alkoi nova tässä ihan itse tarjoamaan takajalan nostoa. En mä  mitään huomannut mutta toiset naureskeli että nova on tossa 2 minuuttia nostanu jo kinttuaan sua vasten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti