sunnuntai 12. toukokuuta 2013

HTM alokasluokasta kuma!

Marita Packalen (vastaava):  Vauhdikas marssi. Tekn. 89 / Tait. 90, Yht. 179p
Mari Väänänen: Hienoa! Oivaltavasti tehty HTM-ohjelma. Jos jotain keksimällä keksii parannettavaa -alussa koira ottaa takana vinon asennon ja korjaa ->varo ettei tule tapa. Mutta oikeasti hieno esitys! :) Tekn. 96 / Tait. 98, Yht. 194p
Heli Nousiainen: Tarkat postiot. Hienoa ohjaajan liikkumista ja musiikin ilmentämistä. Tekn. 89 / Tait. 93, Yht. 182p
Yht. Tekn. 91,33 / Tait. 93,67, Yht. 185p

Novan ohjelma:
http://www.youtube.com/watch?v=jcZUe1EGlvA

Ja täällä päivän kaikki tulokset:
http://p2.foorumi.info/koiratanssi/viewtopic.php?t=270

Turusta lähdettiin Hennan ja Suvin kanssa Tampereelle kisaamaan. Kehään tutustumisessa Noppis oli taas oikea laama, kyllähän se sitten leikki mutta ei oikein viitsinyt tehdä kunnolla hommia namien eteen. Lämmittelykehässä parisekuntia ennen vuoroamme juuri kun kuvittelin että nyt se on hyvässä vireessä kun olin kierrättänyt sitä tötteröiden ympäri niin hänpä menee nukkumaan keskelle harjoituskehää....Videoltakin näkyy kuinka se on ihan kuutamolla.

Itse ohjelma meni hienosti, vaikka paljon olikin epätarkkuuksia. Tarjoaa takana-positiossa nyt oikealla seuraamista. Tää on kyllä niin epävarmaa, freestylessä voi aina kehitellä jotain omaa eikä kukaan nää mutta tässä virheet näkyy armotta... Noppis voitti luokkansa ja sai siis kuman eli oikeuden siirtyä halutessaan avoimeen luokkaan. HTM on ollut vaan meidän hupisivulaji, mistä en ikinä odottanut kumaa saati halua siirtyä alokasluokasta pois. Toisaalta, miksei sitä sitten menisi avoon kunhan vaan muistaa että tekee aina riittävän helpon ohjelman eikä nyt vaikeuta liikaa sitten kun positiot vaativat niin pitkän ajan vahvistuakseen.


2 kommenttia:

  1. Veera katsoi esityksen Youtubesta ja hauskaa oli... :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Veera! Hyvä alku koiratanssiuralle vuoden ikäisenä... :D Siitä se lähtee.

    VastaaPoista