keskiviikko 8. toukokuuta 2013

esiintymisiä

Käytiin esiintymässä Naantalin puistossa. Tehtiin siellä Annie-HTM. Alustana kivipohjainen ihan kivan kokoinen kehä, joka tosin meille liian pieni ja liukaskin että Nova veti jonkin verran herneet nenään mun säätämisistä jatkuvilla suunnan vaihdoilla ja liukkautta peläten. Esitys oli aika karmaiseva, siis positioiden suhteen. Ja vaikka mulla oli vielä palkatkin apuna....äääh. No, en vaatinut tarpeeksi, hutiloin ja mentiin liian kovalla vauhdilla. Noppis ei kestä vielä yhtään herpaantumista tai liikaa vauhtia, siltä on ihan satasella vaadittava täsmälleen oikea paikka koko ajan, muuten kosahtaa ja kunnolla. 

Ei kovin hyvä fiilis lähteä ensi vk-loppuna kisoihin kun tietää jo valmiiksi että se ei osaa. Siis osaa sillä tavalla mitä haluan ja vaadin sen osaavan. Toisaalta, kyseessä vasta alokasluokka, mutta en viitsisi Tampereelle asti lähteä turhaan tekemään Novalle liian vaikeaa tilannetta kun se on kuitenkin hidas oppimaan kisavalmiiksi asiat vaikka namilla tekeekin hyvin. Tai, oikeastaan kyse on taas siitä motivaatiosta. Se että saan siitä liikkeestä niin kivan, että Noppis suvaitsee tehdä sen jopa kisoissa....ei ole muuten ihan pikkujuttu. Jo ihan se alkuasento, missä Nova istuu mun edessä, se tuntuu olevan jotain kovin vaikeaa kun Novaa ahdistaa olla niin lähellä... No se on mennyt nyt aamu- ja iltaruokatreeniin joten "vapaaehtoisesti ilman käskyä" mun edessä istumisesta pääsee ruokakipolle joten ratkenee sillä lauantaihin mennessä. Ennen Naantalin esitystä treenatessa meinasin että nyt on Novalla joku unipäivä kun se ei meinannut herätä millään tekemiseen eikä sitä oikein kiinnostanut. No, ei sitten tehty kuin pari kivaa juttua mutta kummasti sen sai taas skarppaamaan itse esitykseen joka onneksi on tarpeeksi lyhyt. Ohjelmaa ei olla mölleistä muutettu, Novalla kestää aikaa tulla positioon ja tajuta että siinä nyt ollaan joten vaihtoja ei ehdi sinne laittamaan. Ihan hyvä että on tuollainen yliylipalikkaohjelma. Liikaa ollaan myös tehty ihan muita positioita mitä itse ohjelmassa on, joten saattaa tarjota niitä jos sekoaa. Toisaalta hulluksihan tässä olisi tullut sekä koira että minä jos noita kolmea pos. vaan olisi tankannut :)

Tilaisuuden loputtua treenattiin parit jutut vähän niinkuin korjaussarjaksi ja teki ihan hyvin.

Eilen illalla oltiin Kupittaan Mustissa ja Mirrissä esittelemässä ja opettamassa temppuja asiakkaille. Oli kivaa ja asiakkaat vasta hauskoja olivatkin :) Monta uutta tanssitaituria on tulossa, etenkin yksi pikkuinen chihu oli niin taitava jo! Noppis oli taas kohtelias kilttipoika ja teki mitä pyysin vaikka arkailikin liukasta lattiaa. Mitään kovin ihmeellistä ei voitu esitellä mutta perussettiä. Iso kiitos M&M, päästiin oikein Turun Sanomien kanteenkin :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti