sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Koiratanssin SM 2013

Novan kanssa saatiin freestylessä hopeaa!!


Siinä se sitten tulikin :) Aamulla pakkattiin taas auto täyteen ja porhallettiin kohti Janakkalan kisoja. Päätettiin pistää vielä viimekertaista paremmaksi, ja nyt yhdessä autossa oli 5 koiraa, 5 ihmistä, tatti, matkalaukku ja häkit :) Ja hyvin meni! Parituntinen matka sujui nopeaan kun oli niin paljon juteltavaa.

Noppis oli edellisenä iltana saanut kauheat traumat renkaidenvaidosta kuuluvasta suhahdusäänestä ja tärisyt siis ihan horkassa parituntia putkeen. No, aamulla sama meno jatkui kun kutsuin sitä metsässä luokse, se epäröi, kun yhdisti kutsukäskyn siihen ääneen, vaikka äänen lähdettä ei ollut mailla halmeilla. Onneksi se sai koottua itsensä ja päästiin lähtemään, ajattelin kuitenkin, että saattaa olla sen tekemiset tänään tässä -herkkis kun on.

Kisapaikalla tunsin oloni niin tutuksi kehässä, kun mittailin askelia ilman koiraa. Novan kanssa kävin kehässä vain ihan pikapikaa. Tein ihan perusasentoontulotreeniä siten, että palkka kehän ulkopuolelle ja sitten mentiin ensin parimetriä sinne kehään ja odotin että tulee perusasentoon ja siitä palkka. Sitten sama, mutta menin jo puoleenväliin kehää ja oma-aloitteiseta perusasentoon hakeutumisesta palkka. Kolmannella kerralla tuomareiden tervehdys ja alkuasento sinne mistä se oikeastikin lähti ja siitä taas vapautus kehän ulkopuolelle palkalle. Ja toimi totta tosiaan.

Kun meidän vuoro oli, mulla oli niin rento ja varma olo. Nova tuli alkuasentoon niin täsmällisesti, juuri miten toivoinkin. Alussa taisin antaa epäselvän musiikkimerkin koska musa lähti ennen aikojaan, mutta ei haittaa. Nova teki niin rennosti ja hyvin! Meillä on ollut niin paljon ongelmia että ei mikään ole hienompaa kuin tämänpäiväinen tekemisen meininki. Ei yhtään haukkumista, vinkuroitia tai vänkyröintiä! Juttuja jäi tekemättä, mun huonosta ohjauksesta johtuen pääosin, mutta niistä viis. Takajaloilla seisomisia olin nyt vähentänyt paljon, ja se ainoa mikä siinä nyt oli, tuntui sekin tökkivän, joten seuraavaan ohjelmaan en ehkä laita ollenkaan niitä.

Freestylen mestaruuden voitti ansaitusti Sini ja Sonic niin taitavalla ohjelmallaan, ja HTM:n mestaruus meni pilkuntarkalle Leenalle ja Primalle -huikeaa työskentelyä heiltä!

Turun porukka teki onnistunutta hienoa työtä! Ja meillä oli oma joukkueenjohtajakin -Sindy-pentu joka hoiti hommansa erinomaisesti! Nyt hyvillä mielin uusien ohjelmien pariin!

2 kommenttia:

 1. Tosta videolta näkee musta todella hyvin että Nova tekee ilolla ja halukkaasti.
  Mitä oon teidän ohjelmia vaklannut aiemmin (;D), niin on aina aivan huikeaa menoa, mutta tässä koiralla on jotenkin ihan älyttömän hyvä asenne tekemiseen ja se on todellakin rennompi, ja se kyllä näkyy ja varmasti todella lämmittää ohjaajankin mieltä. :)
  Ootte NIIN taitavia!
  Ja isot onnittelut hopeasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä huippua tuo Novan tekemisen meininki, vihdoinkin! No, tämä yksi kerta ei takaa mitään ensikerrasta, joka voi olla taas ihan kamalaa huutoa, mutta iloitkaamme nyt tästä yhdestä edes :D Palkkaamattomuutta ollaan tehty nyt paljon, ehkä se on se juttu. Tai oikeastaan se juttu on siinä, että tää ohjelma on nyt niin tuttu Novalle, että se osaa sen silmät kiinnikin. Tää oli nyt viimeinen kerta tätä ohjelmaa tältä erää.

   Tässä rinnalla ollaan opeteltu samantyylisistä liikkeistä variaatioita, joita kuitenkin vähän yritti sekoittaa ihan odotetusti (esim. väärinpäinkävelystä oon nyt opettanut suoraan mun edessä kävelyä eteenpäin ja sit kisoissa pitikin tehdä ristiaskeleet sivuttain) joten tää oli multa aina tyhmää jos jotain ois halunnut tehdä vielä helpommaksi ja selvemmäksi Novalle. Mut sit ei vois opetella samalla oikeen mitään uutta :/

   Treeni-iloa ja laita viestiä jos on ongelmia :)

   Poista