lauantai 4. elokuuta 2012

Freestyle AVO Janakkala

Tänään suunnattiin Hannan, Iitan ja Peppin kanssa Janakkalaan kisaamaan koiratanssissa. Meillä siis lajina edelleen vapaatanssi, vaikka htm:ääkin olen uhannut kokeilla kunhan saisin aikaiseksi opettaa väärin opetetut positiot puhtaammiksi.


Noppis kisasi sääntöjen mukaisesti avoimessa luokassa uudella ohjelmallaan joka on vielä täysin keskeneräinen. Tänään kisoissa tehtiin ekaa kertaa koko ohjelma läpi ja musiikin kanssa joten siihen nähden Nova suoriutui tehtävästään yllättävänkin hyvin. Laatikkotemput ovat kyllä ikuinen ongelma. Miten se voi olla niin vaikeaa....sitä on meinaa treenattu PALJON!!


Nova FS AVO
Laura Jalli: tekn 92, tait 90, yht 182 Sujuva kokonaisuus, monipuolinen ohjelma. Joitakin epätarkkuuksia oli, mutta esitys eteni sujuvasti. Hyvä kontakti ja kehänkäyttö.
Mari Väänänen: tekn 91, tait 90, yht 181 Hienoja omaperäisiäkin liikkeitä. Ihan kaikki ei onnistunut, mutta loppua kohti ohjelma parani. Ohjaaja liikkuu hyvin, innokas koira.
Marita Packalén: tekn 84, tait 84, yht 168 Koiralla oli monta hyvää liikettä ja ohjaaja oli hyvä.
Yht 177 ja KUMA, siirrytään siis voittajaan

Yhtään sellaista kohtaa ei ollut tarkoituksella, missä vain mä teen jotain ja Nova vaan on tai siirrytään paikasta toiseen vain "oho ollaan väärässä kohdassa" -tyylillä :) Tässä siis pohja jolle jatkamme ohjelman kasaamista. 


http://www.youtube.com/watch?v=YC4YtsefP5w

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti