maanantai 9. heinäkuuta 2012

toko voittajaluokka Salossa

Piirinmestaruuskisat Salossa, tuomarina Tiina Heino. Ilma tuskaisen kuuma, karmein aikoihin. Satoi, ukkosti ja aurinkokin porotti hiekkakentälle välillä. Oltiin Auran Nuuskujen joukkueessa.


Paikallamakuu 8½: meni yllätyksekseni heti maahan, vaikka oli ihan itse laiskuus ja katseli ties minne, mutta meni sitten vinoon ja makuun aikana vääntyili siinä entistä vinompaan. Nousi ekalla käskyllä muttei ihan kunnolla vaikka tää on ollut aina hyvä.
Seuraaminen 7: Alussa haahuili ja laahusti, loppua kohden skarppas. Mutta yhtään perusasentoa ei jäänyt tekemättä :) En meinannut ymmärtää käskyjä, että mitä pitää tehdä mutta taisin kääntyä oikein. Askeleita otin ainakin väärän verran, mutta ei näköjään haitannut.
Liikkeestä istuminen 0: Lahnaili, ja jouduin oikein pysähtymään että kuunteli mitä sanoin.
Luoksetulo 7½ tai jotain: Jäi makuuseen taas nukkumisasentoon, eli tassut mahan alle. Eka seisominen pitkäksi.
Ruutu 0: Lähti ruutuun pikkasen epävarmana mutta meni kuitenkin, sitten vaihtoi merkille etureunaan, josta korjautin oikeaan paikkaan. Tarvitsi liikaa käskyjä ja siksi liikkeestä nolla.
Hyppynouto 10: Lemppari aina ja ikuisesti :)
Metalli 9: Vähän syöksyi kapulalle
Tunnari 0: Nosti ensin väärää pikkasen mutta sitten haisteli oman ja toi hienosti. Ei olla ikinä tehty et ois tollaset kunnon pitkät välit kapuloilla joten ei kai voi osatakaan. Mutta tää oli siis hyvä! Ja kaikkien noutojen palautukset ja luovutukset hyvät myös!
Kaukot 0: Ihan unessa kun jätin vaikka yritin sitä herätellä, jäi taas nukkumisasentoon, josta ei noussut lainkaan istumaan, muutkin vaihdot kaikki toivottomia vaikka kaukot on muuten meille ihan ok liikkeenä.
yht 137


Vire kuitenkin pysyi yllättävän hyvänä koko kisan ajan, voisi sanoa, että parani loppua kohden! Toki lopussa kaikkia kivoja liikkeitäkin mutta olin oikein yllättynyt siitä, miten se jaksoi tehdä töitä. Liikkeiden välissä en juuri aikaillut saati jäänyt hinkkaamaan perusasentoja vaan autoin ne  heti ekalla valmiiksi oikein, jos sitä ois joutunut korjaamaan jo perusasennoista, se ois heti mennyt lukkoon. En jäänyt odottamaan onko Nova kunnolla valmis vaan lähdettiin aina heti vaan, Nova ei meinaa olisi ikinä valmis ja se nukahtaisi mun viereen jos jotain jäisin odottelemaan tai tökkimään että saisko sulta katsekontaktia tai jotain muuta vastaavaa. Joten heti menoksi vaan ja se toimii. Jouduin vain käskyttämään sitä tosi kovaan ääneen, muuten se ei varmaan ois tehny mitään. Kyllä koko Salo kuuli, mitä käskyjä Novalla oli kun mä kailotin niitä siellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti