torstai 12. huhtikuuta 2012

ti, ke , to

Noppis on parantunut oikein hyvin! Ruoka maistuu paremmin ja ehkäpä tuo on innokkaampikin, saattaa toki syynä olla se ettei olla tokoa tehty nyt vuosikausiin...Odotellaan vaikutuksia rauhassa.

No tiistaina alkoi Lentsun muumikurssi. Onpa outoa tehdä tokoa, tarttis varmaan alkaa panostamaan siihenkin lajiin nyt kun oikein alkaa kurssit ja kaikki :) Ja koiratanssin jälkeen tämä tuntuu kovinkin selkeältä ja helpolta, aina sama kaava ja yksi käsky :) 

-Kokonaista ruutua alustalle, sitä sitten osissa ja yhteistreeninäkin välillä
-Seuraamista, muista hidastaa ennen pysähdystä
En mä sit muistakaan enempää:)
Ai niin päätä ei tarvii pitää paikallamakuussa jos on nätisti muuten. 

Eilen alkoi kevään kenttätreenit. Tehtiin vähän kaikkea.
-Ruutua alustalle, osas tietty ku oli  ihan helppo nakki
-luoksetulo ohjatussa osuudessa, no ei novalla ollu tietty hajuakaan koko luoksetulosta ku vuosi sitte ollaan viimeksi tehty, ei siinä muuta ku reeniä vaan
-metallia pitkällä matkalla, ekan toi hyvin, toisen hetken epäröi mut toi ja heti leluun kiinni
-paikallaistuminen, ei mennyt maahan!!
-paikallamakuu hyvä 
-kai me jotain muutakin tehtiin...tai aika paljonkin.

Tänään agin tekniikkakurssilla vastakäännöksiä, ei meinannut mennä mun aivoihini et miten pitäis kääntyä mut saatiin me sit jotain räpellettyä. Itseasiassa oli kyllä teknisesti paljon helpompi kääntyminen mitä aiemmat mut silti musta niin vaikeeta. Kepeiltä poispäinkäännöstä putkelle, se oli ihan helppo nakki novalle, mä en vaan hahmottanut sitä keppien vimppaa väliä josta ois voinu jo päästää koiran lähtemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti