keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Niitänäitä

Viimeviikon tokotreeneistä en muista juuri mitään, koosteena sen verran että kaikki on mennyt ihan tosi surkeasti eikä me olla osattu yhtään mitään. Ei nyt muuta oikein voi odottakaan, jos ei olla ikuisuuksiin tokoiltu ja mä käytän kaiken energiani pystyssäpysymiseen. No, nyt ollaan tokokurssin ansiosta saatu tokointo takasin, tai ainakin jonkinmoinen, ja tämä täysin unholassa ollut laji on taas tullut listoille.


Maanantaina Piiralla. Novan selkä jo paljon parempi, nyt ei lukkoja missään mutta vasemman puolen heikkous edelleen selvä. Vapaana juostessa tarvis katsoa, että menee ravia ja opettaa vaihtamaan laukasta raviin käskystä. Uimaan heti kun säät sallivat.


Eilen muumikurssilla Nova pelkäsi niin paljon poliiseja, ettei se voinut tehdä mitään, ei tulla edes perusasentoon ei siis mitään. Ja kuinka paljon ihan pelkkää sitä ollaan tahkottu, että mä en anele sitä viereeni, vaan se saa itse tehdä työn ja tulla....niin ei kun nyt ei vaan voinut....

Tänään tokotreenit, tosin ei oikein päästy alkua pidemmälle kun ensin olin unohtanut lihapullat kotiin (onneksi oli toisia nameja mukana ja lelut sun muut) ja sitten varmaan tunnin mietin mitä eilen Lentsun tokokurssilla tehtiin enkä saanut päähäni enkä voinut antaa periksi. En kyllä tiedä sitä edelleenkään paitsi että mun pöydällä on tunnari niin ilmeisesti sitä...??  
Metalli toimii jos näytän namin ja palkkaan sillä. Jos yhtään innostan ja palkkaan lelulla, alkaa sikailu, mihin vain kovempi karjaisu tehoaa ja sitten tuo hyvin. Tää on nyt tällähetkellä sellanen meidän toko-ongelma johon mulla ei ole ratkaisua mitä tehdä vaikka kaikkea on varmaan jo koitettu. Kyse vaan varmaan reenimäärästä, en tiedä kun tätä ollaan nyt kuitenkin tehty. Kaukot on taas alkanut palautua mieleen, yllättävän nopeasti, kun ollaan niitä tehty nyt vuoden tauon jälkeen vain kaksi kertaa kurssilla ja muutaman kerran kotona....tänään peruutti koko kentän poikki tehden hienot kaukot ja se kelpaa mulle. Seuraaminen oli tosi hyvää, ainoa vaan että Nova on muka perusasennossa ihan vino, siis liiaksi mun takana, mutta musta se ei ole yhtään....

Nellikin pääsi kentälle tänään ja se oli niin onnessaan kun koira vaan voi olla. Nellu teki ihan sata lasissa niin hyvin mitä ikinä osasi turbovauhdillaan :) Nova oli ihan mustasukkainen ja tämän jälkeen tekikin suuremmalla innolla töitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti