sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Treenattu on!

Nyt PM-kisojen jälkeen ollaan treenailtu uusia juttuja. HTM-ohjelma alkaa vähän muodostua, mutta paljosta treenistä huolimatta meillä on vielä tooooosi pitkä matka siihen, että positiot alkavat näyttää yhtään miltään. Uusina temppuina positioiden lisäksi ollaan kokeiltu mun ympäri pyörimistä väärinpäin (spin), ristiaskeleita kauempana (vino), tassujen ristimistä ja syliin hyppäämistä. Spin alkaa toimia jo, mutta muissa ei olla vielä alkua pidemmällä. Viisaan kaverini neuvoja miettien Novalle saattaa olla ahdistavaa tulla tavallaan mun päälle koska on niin herkkä. Ehkä tämän vuoksi muutama temppu on sille aivan ylitsepääsemätön tai se ei tykkää tehdä niitä. Ehkä näin, ehkä ei.

Viime viikonloppuina ollaan käyty messarissa Lemmikkimessuilla ja Tampereen suunnalla möllikisoissa treenaamassa. Joka haukusta olen pitänyt sille pienen keskustelutuokion ja olen myös puuttunut virheisiin kun on ollut mahdollisuus. Mm. viime mölleissä tehtiin suunnilleen puolet liikkeistä kun asioiden kunnollisen suorittamisen vaatimiseen meni sen verran aikaa... Joka tapauksessa jatkuva tauoton piipitys ja kiljuminen on nyt poistunut, onneksi! Mielenkiintoista on, miten jotkut liikkeet esimerkiksi hatun päällä istuminen, on joka kisoissa Novalle aivan mahdoton tehtävä, mutta treeneissä se tekee sen joka ikinen kerta hienosti. No, istuminen onkin ollut pikkupennusta asti Novalle aivan mahdoton tehtävä -ja on siis edelleen. Olen jättänyt hetsaamisen vähemmälle ennen kehään menoa -tosin silloin tämä rauhallinen mielentila epäonnistuttaa ensimmäisen liikkeen (mikä taas mun puolelta aikoinaan tyhmä valinta juuri ensimmäiseksi liikkeeksi koska siinä tarvitaan korkea vire...).

Ensi viikonloppuna on tanssikisat Voittaja-näyttelyn yhdeydessä messarissa klo 9:00 alkaen. Olen nyt poistanut monen kohdan, missä yleensä on tullut haukkuja (mm. monet takaperin menemiset jotka sille aina hankalia ja jalkojen päällä pyörimisen).  Muutettua ohjelmaa ei olla kunnolla treenattu, mutta yritän helpottaa sitä niin paljon että onnistuisi. Yritän myös itse olla mielentilaltani "ei haittaa mitään jos vähän piipität tai joku ei mene just nappiin" -jos/kun Nova lukee mua niin paljon, että hermostuu mun pienimmästäkin mielensisäisestä hermostumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti