lauantai 19. lokakuuta 2013

Tanssikisat Salossa

Tänään kisattiin Salossa luokkavoiton ja sertin verran :) Jihuu! SuperNova teki hienosti, juuri ne jutut hyvin mitä oltiin treenattu nyt! Muulla ei sitten ollutkaan niin väliä. Harmiksi tuli pari kunnon haukkua, joista sanoin sille, mutta olisi pitänyt varmaan ottaa vielä tiukempi linja ja huomauttaa oikein todella kunnolla. Onneksi kokoaikaista vänkäämistä ei nyt ollut. Kehään menossa olen ite liian "sättä" Novalle kun yritän saada sen vireen ylös, pitää mennä rauhallisemmin ja määrätietoisemmin, ja miettiä etukäteen mitä siltä pyytää virittelytemppuna ennen kehään menoa eikä mitään epämääräistä sähellystä mitä tänään ja itseasiassa aina on ollut. Siitä toi vaan alkaa hönkimään ja jopa piippaamaan. Ei hyvä.

Suurin ongelma oli pieni tila, oon nyt yrittänyt miettiä ohjelmaa tosi isoon kehään. Ja ihan varmasti sit kun ollaan isossa kehässä, ollaan sielläkin pulassa ;) Mutta siis, tilan pieneyden (tai ei se mikään tavallista pienempi kyllä ollut) vuoksi meille jäi kauheasti "tyhjää" aikaa, joissa vaan sitten ihmeteltiin että mitäs tässä nyt sit keksisi. Tilan tuomat ongelmat ohjelmassa eivät haitanneet siis mua tippaakaan :)

Valioitumiseen nähden saimme tosi paljon vähemmän pisteitä, vaikka silloin ohjelma oli vielä aivan kesken. Nyt pisteitä 168,67. Kommentteja saatiin siitä, että valmistelevissa osissa on vaarana, että mä teen enemmän kuin koira. Näin on.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kK1Z1Q1AMpU

1 kommentti: