sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Salon möllikisat

Tänään mölleiltiin Salossa kisaluokan voittajiksi. Novan ohjelmaa oli muutettu ja taas muutettu. Paljon olen muuttanut kavereilta saatujen loistavien ideoiden mukaiseksi, ja usein muutan takaisin myös oman näköisekseni tyyliin "tykkäsin sittenkin enemmän vanhasta" tai vähän muunnellusta jotta saan siitä sitten sellaisen, mitä on helppo ja kiva itselle ja Novalle tehdä.

Tänään mölleissä meni ihan superhyper hienosti. Siis sen suhteen ettei yhtään haukkua eikä piipitystä!! Otin ensimmäistä kertaa kokeiluun lipun, kotona ollaan muutama kerta treenailtu eri liikkeitä nuken peitolla. Mä olin aika hukassa vielä sen käsittelyn kanssa, mutta pitää treenata yksikseen. Pelkäsin, että Nova ottaa alussa kopasta hanskojen lisäksi jo lipun -kaikki kun ovat samaa väriä siellä. Tätä ongelmaa ei vielä ole ainakaan ollut. Koppaan vienti sen sijaan on nyt vaikeaa, kun siinä on kansi häiritsemässä.

Keskikohdan takajalkatyöt poistin ainakin toistaiseksi, ihan hyvä ratkaisu sujuvuuden kannalta. Piiriin lähettäminen on jostain syystä nyt kosahtanut -se tehotreeniin.

http://www.youtube.com/watch?v=S5MzLXLFFoI

Kommentiksi Salla-tuomarilta saatiin, että musiikinodottamistaukoja voisi poistaa. Olen nyt vaan yrittänyt olla Novalle toistaiseksi tosi selkeä, jotta sen olisi helppo tehdä siististi ilman säätämistä ja siksi siellä on nuo tauot korostettuina. Tuomarilta erinomainen huomio, mutta en tule niitä muuttamaan, koska kunnon kisasuorituksessa taukojen ei ainakaan pitäisi toivon mukaan näkyä noin selkeänä ollenkaan mitä nyt kun kisoissa ei enää "treenata". Haluan kuitenkin, että ohjelma on selkeä ja tarkka. Sain samaa kommenttia jo Tampereen möllikisoissa, joissa oli oikeasti tooooosi pitkiä taukoja, nyt niihin on lisätty paljon paljon liikkeitä koloja täyttämään että jotain edistystä sen suhteen on tapahtunut :)

Hanskojen väristä sanottiin, että mustat eivät oikein erotu kovin hyvin. Niissä on jo pinkit rusetit, mutta pitää miettiä josko ne saisi jotenkin värillisemmäksi.


Nova kävi fysioterapiassa Kotin luona alkuviikosta. Lyhyesti sanottuna, kannatti käydä. Lihaskalvot olivat kireät ja nyt on kuin eri koira. Epäiltiin jopa jotakin aineenvaihduntasairauttakin, mutta kireän nahan syynä saattaa olla myös se, että Nova mahdollisesti tarvitsee enemmän palautumisaikaa treenistä. Nyt mm. Novan jalkojenkirputus on huomattavasti vähentynyt.2 kommenttia:

  1. Veera tunnisti heti että videolla on Sanna ja Nova... :)

    VastaaPoista
  2. Ooo hyvä Veera! Kamera on käynyt järvessä, joten sen laatu on sen mukaista nykyään :) Silti tunsi!

    VastaaPoista