maanantai 2. syyskuuta 2013

Tampereen möllikisat ja taas Piiralla :)

Viikonloppuna käväistiin Tampereella tekemässä treenit. Ohjelmasta moni kohta meni hyvin, ja moni kohta kosahti... täytyyhän sitä pysyä tasapainossa. Novan viretila oli taas vähän yli (ja osittain myös ali), se haukkui ja vinkui, mutta ei ollut kovin paha. Vein sen kehään aika rauhallisessa mielentilassa, minkä vuoksi alku meni unessa. Silti se kiihtyi nopeasti. No, onpahan tämäkin nyt koitettu -ei toimi. Keskellä ohjelmaa palkkasin, itseasiassa tyhmässä kohdassa kun Nova sääti omiaan, mutta olin suunnitellut palkkauksen siihen niin en voinut enää muuttaa suunnitelmiani kesken kaiken :/  Fiksua.

Muutama kohta, mitä ei olla tehty nyt viimeviikkoina paljon, ei toiminut. Myös muutama kohta, mitä ollaan tehty tosi paljon, ei toiminut vaikka kotona onnistuu. Kun peruuttaa mun selän takana ja sitten pitäisi antaa tassua, tulee aina mun luokse esiintymisissä. Se menee nyt vaihtoon jos keksin siihen jotain. On toisaalta myös vaikea treenattava, olen tehnyt paljon vain sen osia, tosi vähän kokonaista liikettä.

Vinkiksi sain kehittää flowta. Tosi kuin vesi. On paljon kohtia joissa Nova odottaa musiikin oikeaa kohtaa ja mä yritän paikkailla sitä odottelua tekemällä jotain. Ei hyvä. Toisaalta, kun kehä on isompi, näitä taukoja ei tule -toivottavasti? Mulla on muutamia juttuja mielessä, mitä sinne lisäilisin, mutta nyt ohjelma on pidetty vielä aika yksinkertaisena, jotta saataisi edes runko toimimaan. Siellä on muutamia paikkoja, joissa koiran suunta muuttuu huonosti, ne pitää miettiä uusiksi. Loppu menee vähän uusiksi myös.

Mölleistä saatiin hyvät pisteet ja hyvät neuvot tuomarilta. Voittokin sieltä tuli kotiin, vaikka sillä ei nyt mölleissä ole mitään merkitystä :) Ihana huomata, miten ohjelma varmistuu kerta kerralta ja aina saa jonkin pienen pienen jutun mukaan (esim jes, nyt muistin vihdoin ja viimein ohjentaa nilkat tuossa kohdassa, tai laittaa polvet yhteen tai kädet nyrkkiin :). Toisaalta, on tosi hyvä opetus, jos joskus joku helppo juttu menee pieleen, että joka ikistä helppoakin kohtaa (esim. istu nopeasti hatun päälle ilman miljoonaa käskyä) on treenattava säännöllisesti, jotta ne pysyy hyvänä, ja joka ikisessä helpossakin kohdassa on oltava ihan satasella mukana, muuten lähtee lapasesta -just niissä helpoissa kohdissa. Kiitos kaikille, ketkä ovat olleet ihania ja ottaneet videolle meidän suorituksia. Niistä oppii niin paljon.

Tänään Piiralla Nova oli taas jumissa. En tiedä missä on onnistunut itsensä telomaan. Ehkä siinä, että mä en anna sen enää kulkea rappusia takaperin tai mennä ovista takaperin sisälle, vaan vaadin etuperin menemisen. Sekös on vaikeaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti