tiistai 24. syyskuuta 2013

Möllikisat

Viikonloppuna mölleiltiin tanssin merkeissä Turussa. Novan teemana oli "tänään tehdään hiljaa". No, ei ihan täyttynyt vaikka kovasti yritin sitä estää. 3 haukahdusta -ärsyttävää. Hassussa, rengashypyssä ja jalkojen päällä pyörimisessä. Eli kohdissa, joissa sitä saatoin oikeastaan odottaakin. Mutta kokoaikainen vinkuminen ja vänkääminen oli nyt poissa.

Olin itse ihan ylirauhallinen, annoin musiikin mennä miten menee, mutta vaadin kaiken tehdäväksi kunnolla. Pysäytin ja rauhoitin Novan kohtiin, jossa näin, että nyt alkaa nousta kierrokset. Hassu (eli jalkojen välistä takaperin pujottelu hanskan annon jälkeen) näytti hyvälle, Nova oli rauhallinen, mutta kuitenkin ihan ykskaks räjähti. Siinä ei ollut mulla mitään tehtävissä kyllä. Muita haukkuja ennen olisi voinut vaikka pysäyttää Novan nanosekunniksi että höyryt vähän laskee ja sitten pyytää esim hypyn. Kokeillaan pysäytyksiä jatkossa.

Alussa en näyttänyt, mihin jätin kopan, joten Novan suuntavaisto oli sekaisin ja se lähti hakemaan hanskaa ihan väärästä suunnasta. Tarvii muistaa jatkossa aina käydä näyttämässä sille viedyt tavarat. Olin jo varma, että sillä on iskostunut suunnat niin päähän, ettei ala epäröimään. Onneksi teki sen tuolla, jotta nyt opin ettei voi viedä mitään näyttämättä kun siihen kerran on mahdollisuus.

Hanskaa mälväsi taas tuodessaan kuulemma tositosi paljon (mä en siinä kauheesti ehdi kattelemaan) -mitenköhän pitkä projekti tämä on...tai tuleekohan koskaan valmista. Tänään pitotreeneissä sisällä piti yllättävän hyvin. Treenattiin myös sitä että alan laskemaan sille sanoja joista se kiihtyy ja silti piti olla hiljaa. Vaikeeta, kun sitten jos se oli hiljaa, se oli laamatilassa, ja jos innostui ei voinut olla ainakaan piipittämättä. Hassuun tehtiin viretreeniä.

Seläntakana takajaloilla peruutus ei onnistunut taaskaan. Ei näköjään halua jostain syystä tehdä sitä, vaikka pitäisi alkaa jo kyllä osaamaan. Se on kuitenkin alunperin Novan tarjoama ja "toivoma" liike mikä on onnistunut hyvin, joten joku siihen nyt on tullut, ehkä on hankala tehdä tai sattuu johonkin? Liike taitaa mennä nyt sitten vaihtoon kunhan keksisi mitä tilalle.

Laatikon kannesta on ollut mietintää. Nyt siinä lukee america, mutta koska teksti on aina vähän riskijuttu, niin siihen vaihtuukin lippu. Mutta minkä maan lippu? USA:n lippu ohjelman teemaväreissä?

Salon möllikisoissa (ja oikeissakin kisoissa) meillä on sama hiljaisuus-teema, ja silloin mun täytyy tsempata erityisesti noiden pahojen paikkojen yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti