sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Naantalin tuhkamarkkinat

Tänään oltiin Novan kanssa esiintymässä Naantalin tuhkamarkkinoilla. Muutamia koiratanssikavereita oli myös paikalla. Esiintymispaikka oli erittäin pieni, aivan jäinen ja luminen, joten eipä siinä paljoa pystynyt tekemään, mutta hienosti Nova suoriutui. Toki autoin sitä nameilla kun muuten olisi ollut ihan mahdotonta selviytyä siellä. Ja heh, liikkeestä maahanmenokin onnistui (mainittakoon siis vielä että tokossa siinä ei ikinä ongelmia vaikka juoksisin) kun tilaa metri kertaa metri ja namit kädessä :D Niin ja olihan meillä kivaa häiriötä siellä kun ponit kuljettivat lapsia eestaas ohitsemme ja ratsupoliisi seisoi koko ajan takana! Ensin noppis mulkoili ja sanoi hiljaa mur ponille, kunnes totesi ne leppoisiksi ja piti niitä ystävinään :) Tai sitten se päätti käyttäytyä poliisin nähden.

Kisojen tämänhetkistä arvostelukriteeristöä vielä mietin sen verran, että Salosta ei esim HTM:stä tullut yhtään ainoaa kumaa mistään luokasta, yksi serti jaettiin. Musta esim. voittajaluokassa täytyy olla tositosi tiukat kriteerit ennen kuin sieltä niitä sertejä jaellaan, verrattakoon taas esim tokoon, kuinka paljon pitää tehdä töitä ja koiran osata, että saat evl:stä ykköstuloksen (ja tiedän, ei lajeja voi noin vain verrata keskenään mutta vertaanpa nyt kuitenkin).

Kotona vielä illalla vähän treenattiin positioita, ja Nellikin saa joka kerta tehdä jotain pientä. Se on kyllä aina niin yli-innoissaan ruoasta :D Nova menee heti nukkumaan kun sitä ei huomioi tai teen jotain toisen kanssa. Tulee se sitten sieltä tekemään kun pyytää ja tekeekin ihan ilolla! Mutta nyt "vanhemmiten" siitä on tullut oikea kotirotta, usein saan oikein maanitella että se lähtisi ulos, siellä se nukkuisi vaan pää tyynyllä. Saati jos joku muu on kotona, ei se mukaani lähde ellen monta kertaa houkuttele että kato nyt, mulla on namit ja lelut, lähdetään leikkimään ulos. Mieluummin olisi kainalossa silitettävänä kuin ellun kana jalat taivasta kohti. Vaikkakin muuten mä olen sille kaikki kaikessa, metsässä se on mussa ihan kiinni etten vaan häviä ja sisällä nukkuu aina jaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti