sunnuntai 11. marraskuuta 2012

maailmanloppu tuli

Tänään päästiin ekaa kertaa reenaamaan oikein halliin tanssia. Muuten ollaankin reenattu olohuoneessa metri kertaa metri matolla.. Ei olisi sitten voinut mennä huonommin....tai no olisi koska Nova teki itse liikkeet hyvin. Ei niissä mitään. Mutta se vire. Siitä on tullut joka kerta kamalampi, ja nyt se oli kamalin ikinä. Tämä on se mitä mä olen siinä koko ajan nähnyt, mitä muut sanoo että mitä sä valitat kun se toimii noin hyvin. Nova olisi huutanut, kiljunut ja haukkunut ihan koko ohjelman läpi. Tein sitä pienissä pätkissä siten että palkka odotti reunalla, eikä siitä tullut yhtään mitään. Nova teki turbovauhdilla ja ainoa kun oli hiljaa oli silloin, kun olin ihan liikkumatta ja katsoin kattoon. Kun vähänkään liikuin tai käskytin se vinkui, läähätti ja stressasi. Odotin vain että se pysähtyy kokonaan ja alkaa tuijottamaan mua ja haukkumaan tauotta komentavasti. No, sitä ei sentään (vielä) tullut.

Alkuasennossa se kiljui, käskin sen maahan se kiljui. Odotin liikkumatta että se oli hiljaa ja vapautin sen palkalle kun se ei aloittanut edes hengittämään yhtään tiheämmin. Sitäpä sitten saikin odotella. En tiedä missä välissä se tällaisen on itselleen kehittänyt. Suutuinkin sille kun se vaan haukkui, no paljon auttoi ja nyt se vasta stressissä onkin. Laitoin sen jäähylle, sama meno jatkuu. Lopulta kun se oli ihan väsynyt, se oli vähän hiljempaa.

Tein tokoa -ei ongelmaa. Tanssia -heti alkaa. Nami kädessä ei tulisi tätä ongelmaa. Ei johdu selästä vaan palkattomuudesta.

Nelli oli onnensa kukkuloilla kun sai juosta pisin hallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti