keskiviikko 25. helmikuuta 2015

9 viikkoa

Viikon aikana Rin on ehtinyt kasvattaa itsensä 5 kiloiseksi iloiseksi ja kaikentuhoavaksi hurjapääksi. Koko ajan saa juosta perässä, koska hän todellakin syö kaiken eteen tulevan. Nukkuessaan toinen on niin herttainen. Yksinolo oli hälle todella vaikeaa aluksi, siinä ollaan edistytty. Samoin autossa matkustaminen sujuu ongelmitta. Mutta jottei omistaja ehtisi hengähtää, hän kyllä keksii aina uusia viirauksia, joita tässä ratkotaan päivä kerrallaan. Uusimpana tempauksenaan hän yrittää jahdata autoja. Se taisi kyllä oikeasti syntyä pitkäkarvaisena, mutta koska on niin tuhmuripentu ja saanut aika monta tukkapöllyä jo, niin nyt sillä on sitten vähän tällainen lyhempi tukkamalli... Paljon on käynyt sosiaalistajia, ja kyllä tämä tapaus tuntuu tykkäävän ihmisistä kovasti :)  

Pentutreffit Tampereella. Kiva nähdä toiset pennut ja saada vertaistukea! Hallista löytyi myös koirien pallomeri :D Rin ei kykene mitenkään olemaan hiljaa häkissään jos toiset treenaavat, se tuli selväksi. Joten siinäpä hauska projekti. Muuten aivan käsittämätön oppimis- ja keskittymiskyky toisella. Ei tarvitse kuin kaksi kertaa näyttää mitä halutaan, niin sen jälkeen se tarjoaa sitä ihan satasella. En ole ikinä tavannut koiraa, joka oppisi näin nopeasti! Eikä mikään voi häntä häiritä, jos treenataan. 

Hansalapsi, jota mikään ei hetkauttanut. Häntä tötteröllä tämä paineli ja leikki ja treenasi kuin kotonaan. Lisäksi eläinkaupoissa ollaan käyty sosiaalistumassa, samoin kauppojen pihoilla.

Nellin "Elämäni koira" -kuvaukset Tampereella. Nelli meni voittamaan yhden kilpailun, ja pääsi mamman kanssa kuvausryhmän pyöriteltäväksi yhdeksi päiväksi. Hieno kokemus kaikin puolin! Nelli selvisi hommasta hienosti, vähän häntä vaan ahdisti kun piti istua sohvalla pitkään kuvauksen aikana, eikä hän ole mikään sohva-/sylikoira ollenkaan. Nellihän sitten tarjosi itse siinä sohvalla temppuja, pupua tarjosi kerran jos toisenkin ja aiheutti hyvät naurut tempauksillaan. Yllätys yllätys, Rinille homma oli ihan pala kakkua.



Mökkeilyä. Novan perässä on kiva juosta täysillä. Nova on kerran yrittänyt hakea Rimpulaa leikkiin mukaan, muuten Nova vaan surkeana antaa pennun roikkua itsessään eikä sano sille ikinä mitään vaikka varmasti sattuu. Nelli sen sijaan sanoo kyllä ja kovaa sanookin, kun toinen tekee syöksyhyppyjä päälle, mutta Riniähän se ei valitettavasti haittaa! Sehän aiheuttaakin sitten sen, että Nelli ja Rin ovat yhtä aikaa samassa tilassa siten, että pentu on aina hihnassa opettelemassa käyttäytymistä. 



5 tuntia tanssiohjelmien suunnittelua ja pentu veteli lähes koko ajan sikeitä sylissä :D Selitäpä siinä sitten miten vilkas tapaus tämä _oikeasti_ on... Alkuyö olikin kotona sitten aika riehakas. (Kuva Salla Haavisto)


Millainenkohan veijari tästä kasvaakaan :) (ps. kiinnostuneille: ei vieläkään palleja :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti