maanantai 20. helmikuuta 2012

tanssia tanssia

mitäpä muutakaan meillä reenailtaisiin enää tätänykyä. Nyt alkaa meidän "Pigiama Party" -esitys löytää uraansa, temput ovat lähestulkoon paikoillaan ja muutenkin alkaa sujua olohuonetreeninä :) Hallissa asia varmaan onkin sitten toinen, kun välimatkaa pitäisi tulla. Musiikin kanssa on ollut tosi isoja ongelmia saada sitä poltettua, siinä on ollut mukana naapuri jos toinenkin yrittämässä....vihdoinkin se on edes jonkunlaisena versiona cd:llä.

Menin sitten ilmottamaan Novan 3.3 Janakkalassa pidettäviin koiratanssikisoihin. Ei mikään kovin fiksu veto näin yks kaks yllättäen, mutta sinne nyt sitten mennään FS AVOon.

Neran kanssa temppuilut sujuvat myös kerta kerralta paremmin -syytäkin, sillä päätettiin nyt ykskaks osallistua möllikisoihin 18.3 täällä Turussa sekä Novan että Neran kanssa. Neran kanssa ensimmäinen ongelma taitaa tulla siinä, etta saan sen ylipäätään tulemaan mun mukaan tekemään jotain mun, eikä Sessan kanssa, mutta nyt viimeisinä treenikertoina (mitä on ollut kyllä niin vähän etten edes muista milloin viimeksi) on alkanut sujua paremmin. Yleensä mä kämmään kaiken, kun annan sille Novan avut ja käskysanat, kun Nera on ihan yliherkkis :D No, meidän tavoitteet neran kanssa ei ehkä ole niin kovin korkealla, meille nyt ensialkuun taustat tuntien saa luvan riittää että se tulee mun kanssa kehään ja pujottelee ;)  

Maaliskuun lopussa sitten onkin vuorossa koiratanssin avoimet SM-kisat Turussa. Näihin kaikkiin Noppis nyt sitten osallistuu tällä upouudella ohjelmalla, vaikka kaikki ihmettelee miksei me menty sillä joulukuisella (tai jo oikeastaan viime syksyisellä) ohjelmalla.....mut se nyt on nähty jo ni tehään uus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti