keskiviikko 11. tammikuuta 2012

sitä sun tätä

On vähän jäänyt viimeaikoina blogi päivittämättä.... mä olen aloittanut taas työt ja kotona olevan ajan olenkin käyttänyt pääosin nukkumiseen. Koirat eivät ole tehneet nyt mitään muuta kuin lenkkeilleet äidin kanssa. Nova on niin niin luttis, niin se nukkuu aina peiton alla ja on niin läheisyydenhaluinen kuin olla vaan voi <3

Mutta aiempia kuulumisia. Nova on reenaillut kaikkien yllätykseksi temppuja. Takaperin kiertäminen todella kosahtaa käsiin kun tilaa tulee enemmän. Se ei enää noteeraa kunnolla kierrettävää esinettä. Mahdetaankohan saada SMeihin kuntoon tätä ollenkaan... Muutenkin on tulossa varmaan liian vaikea ohjelma ettei päästä alkua pidemmälle. Kahden samantyyppisen liikkeen erottelut ovat niin kertakaikkisen vaikeita. Saattaa olla viisikin liikettä, joilla kaikilla samantapainen alku, erota ne sitten toisistaan. Eli vaikka itse temppuina olisikin "helpot", niin jos esim. takaperin takatassuilla -kävelyssä Nova lähteekin tekemään jettiä niin siinä räjähtää sitten seuraavatkin liikkeet. Musiikin kanssa ollaan edelleen taisteltu, ja koska joku vaan oli nyt lopulta pakko valita niin olen sitten valinnan tehnyt. Se yksi musiikki on, johon piti tehdä, mutta se on edelleen ihan liian vaikea, että oli pakko ottaa joku helpompi. 

Nyt valitsemani musiikki oli alunperin todellisella yrjölistalla heti alkuunsa kun sen kuulin, sitten toistojen jälkeen ajattelin, että ehkä se voisi kuitenkin mennä nellille, ja nyt se sitten on novalla.....Siitä tulee heti sanomista, että on liian yksipuolinen jne. tiedän valmiiksi jo, mutta minkäs teet kun en parempaakaan löytänyt vaikka vaihtoehtoja oli jokunen. Joten tässä  tämä, pätkin sitä vähän lyhemmäksi: http://www.youtube.com/watch?v=GUvSdh8iVuw Vois ehkä seuraavaksi ottaa kunnon riskin ja valita jotain tosi radikaalia, jonkun modernin hitaan baletin tai jotain muuta, että ainakin erikoisuudella erottuisi joukosta. Mutta nyt mennään vielä "helpolla" linjalla kun ollaan vielä niin alkutaipaleella. 

Tokoiltu ollaan moneenkin kertaan, mutta ei me enää osata ollenkaan. Se on niin vaikeeta! Novan kanssa kaikki tekeminen on kuitenkin tosi kivaa, se on kyllä ihan huippuhyvä opettelemaan uutta -etenkin temppuja ;) Ihan oikeesti, ei se tykkää tehä tokoa, siinä se lahnailee ja ihan tosi se vire laskee. Ruutuun on kamalan pitkä matka juosta, kaiken lisäksi sieltä pitäisi jaksaa juosta vielä takaisinkin seuraamaan, niin ja merkkikin sitä ennen ja mitä kaikkea, ei  mun pieni mursu jaksa tuollaista rasistusta. Mutta kaikissa rauhallisissa tempuissa se on ihan tykki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti